writing-img

Pedoodles obutev

clock-img

07.01.2008, 04:04

clock-img

marko30

pencil-img

2

Ali je že kdo preizkusil obutev Pedoodles za otroke. Prodajajo jo na spletni strani www.zverinica.si. Prosil bi za komentarje vse tiste, ki ste že preizkusili.

Hvala

clock-img

08.01.2008, 19:34

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Ful so lepi, sam so bolj male številke. Po mojem so fanj za otroka, ki komaj shodi oziroma se šele uči.

clock-img

09.01.2008, 21:28

clock-img

saline

pencil-img

173

Meni zgledajo ful lepi, samo mi je pa ta spletna trgovina malo čudna, nobenih podatkov o trgovini-kdo so, kje so.... in nobenih pogojev prodaje ni nikjer napisano (npr, ali je možna vrnitev izdelka, če ne odgovarja in podobno) ali pa jaz ne najdem?user posted image  Samo nekaj o izdelkih, cene in košarica.
Ali ima kdo izkušnje z njimi?

clock-img

09.01.2008, 21:30

clock-img

saline

pencil-img

173

Eh, se opravičujem, ravno sem našla-monitor je bolj slab, barve pa blede in nisem videla.

clock-img

10.01.2008, 00:52

clock-img

marko30

pencil-img

2

Jaz sem oddal svoje prvo naročilo in ga tudi v zelo kratkem roku prejel. Čeveljčki so super. Drugače pa obstaja tudi tabelca kjer piše katera številka je za določeno starost (oziroma velikost v cm). Skratka za enkrat zadovoljen tako s trgovino kot tudi čeveljčki.

clock-img

11.01.2008, 12:53

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A to so čevelčki tudi za ven? Meni delujejo tako, kot da bi otroka zeblo, če bi v njih zunaj skakal?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem