writing-img

Peg Perego Pliko P3 - pranje

clock-img

20.02.2006, 17:14

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Živjo!

Če ima katera ta voziček, bi jo prosila za nasvet. Ker je pri nas zelo uspešno prestal zgode in nezgode naše punčke, zdaj pa ga pripravljamo na prihod novega člana me zanima, če je katera oprala v pralnem stroju njegovo prevleko oz. "strešni" del. Spodnji del je snemljiv in se mi že sušiuser posted image , za strešni del pa ne vem ali gre na kak način stran od tistega ogrodja ali ga naj operem na roke. Navodil pa žal nimam več. Ampak kolikor se jaz spomnim, je bilo rečeno, da je komplet pralen v stroju.

Pa še to: Navette (košare) sicer nimamo, me pa zanima, kako je s čiščenjem in pranjem le te, če bi se odločila kupiti rabljeno.

Hvala in lep pozdrav!

clock-img

20.02.2006, 17:24

clock-img

muha1

pencil-img

666

Mi imamo ta voziček. Je superuser posted image ! Mi še ga nismo prali, vendar se tudi meni zdi, da je vse kar je na njem pralno. Strehica se brez problemov vzame vstran s pritiskači. Mislim, da je tudi pralna, vendar ne vem, kaj se zgodi s tistimi droti, ki so v njej. Mogoče pa se še javi ktera, ki ima preverjene izkušnje. Pa saj tudi mene zanimauser posted image

clock-img

20.02.2006, 17:59

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Saj ravno tisti droti mi parajo živčkeuser posted image .

Pozdravček!

clock-img

20.02.2006, 18:42

clock-img

Anonimen

Jaz sem že večkrat prala vse pralne dele naenkrat, vključno s strehico, . Strehica se ne da razmontirat, zato sem jo dala prat kar v celoti. Je preživela vsa dosedanja pranja.

clock-img

20.02.2006, 21:41

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Jaz je pa ne upam dat s tistimi žicami vreduser posted image , da se ne bi kaj polomilo.

Hvala vseeno in lp!

clock-img

21.02.2006, 23:55

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem prala vse. Saj če imaš program za ročno pranje nima kaj bit...Sicer pa je PP glede vzdrževanja enkraten!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem