writing-img

Pegperego

clock-img

22.03.2006, 18:47

clock-img

mayy

pencil-img

321

Kakšen se vam zdi voziček pegperego plikoP3.Ali ste zadovolne z njim,kako se obnese na makedamskih cestah?

clock-img

22.03.2006, 19:11

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Sicer nimam Pliko P3, pač pa imam Pramette in ni kaj bistvene razlike med njima. Povem pa ti, da ta voziček sigurno ni za makedam.user posted image

clock-img

22.03.2006, 20:44

clock-img

tinica

pencil-img

501

Mi smo ga danes kupili in smo ga že sprobali, na makedamu se ni obnesel najbolje ampak je šlo. Drugače pa sem zadovoljna z njim.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

22.03.2006, 21:03

clock-img

mišelinka

pencil-img

19

Mi ga imamo in smo prezadovoljniuser posted image ! Če bi kupovali še 1X bi kupili isto. Vsak dan na sprehodu ga prehvalim! Mala je stara pet mesecev in sva zunaj od 1. tedna po rojstvu vsak dan, ne glede na vremenske razmere 1-2 X od 1.5 ur do 2 uri, tako, da imava že kar nekaj kilometrine! Mi smo kupili zraven še lupinico: no, to pa je druga zgodbauser posted image !

clock-img

22.03.2006, 22:38

clock-img

natasar

pencil-img

92

Je kvaliteten voziček, vendar sem pričakovala več od njega, glede na ceno vozička.Za po mestu je dober, po makedamu pa ga je težje voziti, čeprav fiksiraš prednja kolesa.

clock-img

22.03.2006, 22:42

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Ni za makedam !!

clock-img

23.03.2006, 07:34

clock-img

MusiMarusi

pencil-img

101

Mi ga imamo..kupili smo cel komplet Modularni siistem (z košaro, lupinico) in smo zelo zadovoljni...zdaj ga uporabljamo dobrih 5 mesecev in je res zakon...spravim ga v Clia...kar za druge prijateljice ne velja, ki so kupile trikolesnike (ene jih ne spravijo tudi v vecje avte)...Po pesku gre npr. po Tivoliju, ce je pa vecja plast peska pa ne. Moras se sama prvo dolocit in premislit kje bos vozila otrocka...za po mestu je zakon, za po kaksnih makadamskih poteh pa ni primeren.
Pri lupinici me moti samo to, da mu je full vroce v njej..pa ceprav ga full malo oblecem.
Veliko veselja pri zbiranju!

clock-img

23.03.2006, 15:47

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Še ena, ki ti pove, da za na makedam ni. Sploh. Pa za na sneg tudi ne, razen, če ni povsem trd sneg. Jaz imam zato kar probleme pozimi, ker dokler nam okoli bloka ne sčistijo, ne morem nikamor ven.
To je tak bolj mestni vozek, jaz pravim. Je pa super, ker je lahek, ker se fajn zloži. Aja, to govorim o Pramette modelu.

clock-img

24.03.2006, 09:23

clock-img

Anonimen

plikoti so zakon! mi mamo 2! sploh za po mestu. tut po kakem bolj finem makedamu gre ampak zelo treseče, sej ma manjša kolesa. za makedam so tavelke gume in dobro vzmetenje.

clock-img

14.06.2007, 07:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.06.2007, 09:08

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Tudi jaz imam zdaj že tretjo leto redno v uporabi Pliko P3, pa sem z njim v vseh pogledih zelo zadovoljna. Razen seveda že omenjene vožnje po makadamu.user posted image  Če bi se zdaj odločala, bi, glede na to, da je v našem kraju za sprehajanje pretežno makadam, nabavila PP AT4 (ima večja kolesa, pa bolj športen).

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

14.06.2007, 20:54

clock-img

bilbo

pencil-img

200

mi imamo AT4 in je zakon, za vsak teren!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem