writing-img

Pekač za vaflje

clock-img

02.09.2008, 13:53

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Že nekaj časa se mi "lušta" pekač za vaflje. Pri nas ji do zdaj niti nisem videla, sem jih pa že gledala v Avstriji, pa se kar nisem mogla odločiti za nakup. Včeraj pa zagledam en Clatronicov pekač za vaflje v Leclercovem katalogu. Razmišljam, da bi ga le kupila. Imate kakšne izkušnje s pekači za vaflje na splošno, oz. s tem Clatronicovim pekačem?

clock-img

02.09.2008, 14:00

clock-img

Andre

pencil-img

122

jaz sem ga dobila za poročno darilo pred 13 leti, pa je kar ok. žal se preredko spomnim nanj in posledično tudi na vaflje user posted image . Si mi pa naredila lušte, pa ga mogoče danes le potegnem s police user posted image

clock-img

03.09.2008, 11:29

clock-img

zverinca

pencil-img

828

Jaz imam toaster Philips, ki ima tri različne plošče za zamenjat - ene navadne za toast, ene za trikotne sendviče, ene pa so za vaflje. Zraven sem dobila tudi recepte za vaflje, maso le vliješ in zapreš. Ma super je. user posted image user posted image

TALE

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

clock-img

04.09.2008, 14:30

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Jaz imam toaster Philips, ki ima tri različne plošče za zamenjat - ene navadne za toast, ene za trikotne sendviče, ene pa so za vaflje. Zraven sem dobila tudi recepte za vaflje, maso le vliješ in zapreš. Ma super je. user posted image user posted image

TALE

Ja, tale res fajn zgleda, samo kaj, ko bi rabila samo ploščo za vaflje user posted image . Tople sendviče delamo v električnem žaru (tisti, ki se zapre kot knjiga), toasta niti ne jemo, če pa nam že zapašem, spet uporabimo električni žar user posted image .

Včeraj sem bila v Leclercu, a me Clatronicov pekač za vaflje nekako ni prepričal. Bom morala očitno še malo počakati, da kaj boljšega najdem (a ne predragega) user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem