writing-img

Pepeny

clock-img

09.08.2009, 16:31

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Včeraj smo kupili prevleko (strhico) za vozičke Pepeny in smo bili navdušeni nad njeno uporabnostjo. Hitro smo jo namontirali in to je bilo to.

Ptem smo najprej zagledali svoje roke: črne od komolcev do nohtov, ravno tako je bilo obarvano vsekar je bilo v mreži pod vozičkom, skupaj s to prevlekico. Nazadnje, ko sem pa zagledala svoje obleke sem čisto popizdila - UNIČENE. Tudi s pranjem in kuhanjem ni šlo dol!

A je imela katera podobne težave in kako ste jih rešili - če ste jih? 

clock-img

09.08.2009, 16:39

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pozdravljena. Mi imamo ta senčnik in nismo imeli takšnih težav.
Jaz bi ga na tvojem mestu nesla nazaj v trgovino.
Vem, da ti občlačil ne morejo povrnit ampak vseeno..

clock-img

09.08.2009, 16:43

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

Mi nismo imeli nobenih težav. Vrni nazaj. 

clock-img

09.08.2009, 17:58

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Še ena takšna,ki ima enak problem kot ti.Ta senčnik sem kupila 14 dni nazaj v Bc v Domžalah v zgornjih prostorih bivšega Vele.Ja in tud jaz sem jezna ker se vse obarva,pa še voziček imam svetel in imam sedaj takšen črn rob na strehici...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2009, 18:05

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pomoje da je slo za lazne pepenije....vrni in zahtevaj povracilo za nastalo skodo!!!!mi imamo tudi pepenija in takih tezav nimamo,smo zelo zadovoljni z njim....

ce mene uprasas je hotu nekdo nahitr zasluzit ker so po celi slo razprodani in je nekdo naredu kopije

< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.8.2009 18:06:33 >

clock-img

09.08.2009, 18:36

clock-img

Anonimen

Se strinjam s KatMat ... mi imamo tut pepenija, smo z njim super zadovoljni in nobenih črnih flekov ni bilo ... kupljen je bil pa maja letos v Domžalah (BC v SPBju).

clock-img

09.08.2009, 19:38

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Kupili smo ga v Baby centru v Ljubljani tako da teško verjamem, da bi oni prodajali lažne...

clock-img

09.08.2009, 19:53

clock-img

Anonimen

Mogoče je bila pa samo napaka v seriji ... 

clock-img

09.08.2009, 19:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jah ce bi bili narejeni tko kt je treba nebi puscal barve

clock-img

09.08.2009, 20:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Mogoče je bila pa samo napaka v seriji ... 

se strinjam...hitr narejen zaraadi prevelikega povprasevanja pa je blo

clock-img

09.08.2009, 21:46

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ga imamo in nimamo problemov.

clock-img

09.08.2009, 21:55

clock-img

vanomis

pencil-img

50

Tudi mi ga imamo. Kupili smo ga pa v BC v Kopru.
In ne pušča barve.

Nesi nazaj!!!

LPS

clock-img

09.08.2009, 22:21

clock-img

glen

pencil-img

1870

udi mi ga imamo. Kupili smo ga pa v BC v Kopru.
In ne pušča barve.

enako

clock-img

10.08.2009, 08:45

clock-img

maktub

pencil-img

659

o groza... mi ga tudi imamo in na srečo nismo imeli teh težal smo ga pa kupili že kako leto nazaj...
jaz bi na tvojem mestu nesla vse komplet nazaj, tudi tvoja oblačila in vse ker kaj takega pa se res nesme zgodit.. bodi ostra in jih opozori naj obvestijo vse poslovalnice po slo da se to pregleda da nebo se več skode z tem!!

clock-img

10.08.2009, 12:58

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

naj ena prilima slikco, da vidim kako zgleda namontiran na vozičku. 

clock-img

10.08.2009, 13:52

clock-img

patricijap

pencil-img

52

tudi mi imamo pa nobenih flekov-pa imamo tudi svetel voziček
sem ga celo že prala -ročno pa je še vedno tipi top

clock-img

10.08.2009, 14:48

clock-img

Anonimen

Takole zgleda:

user posted image

clock-img

12.08.2009, 23:08

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

No jaz sem nesla moj senčnik nazaj in kar ni mogla verjet,da je to res.Potem pa sem zahtevala,da odpre nekaj  tamkajšnjih senčnikov in jih otipa!!!Vse črne prste je imela.No v glavnem poslali jih bodo nazaj izdelovalcu,jaz pa sem dobila denar nazaj.samo kaj mi to zdej nuca,ko pa rabim senčnik,saj je strehca od Baby weltovega vozička tako kratka ,da sonce direkt pribija v tamalga.

clock-img

13.08.2009, 11:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

No jaz sem nesla moj senčnik nazaj in kar ni mogla verjet,da je to res.Potem pa sem zahtevala,da odpre nekaj  tamkajšnjih senčnikov in jih otipa!!!Vse črne prste je imela.No v glavnem poslali jih bodo nazaj izdelovalcu,jaz pa sem dobila denar nazaj.samo kaj mi to zdej nuca,ko pa rabim senčnik,saj je strehca od Baby weltovega vozička tako kratka ,da sonce direkt pribija v tamalga.

Pojdi v kakšen drug BC in kupi. Pa takoj tam odpri in poglej, če tudi pušča barvo.

clock-img

13.08.2009, 11:53

clock-img

lake

pencil-img

3955

Na navodilih piše, da ko so novi lahko puščajo barvo in da jih je treba oprat z vročo vodo, Sm to nardila in je nehal barvo puščat. 

clock-img

13.08.2009, 16:19

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

sem danes klicala v trgovino in somi rekli, da sploh ni treba reklamirat, ker je res cela serija fedirbana in mi bojo ali zamenjali za drugega (ki pa verjetno tudi pušča) ali vrnili denar.
seveda bom vzela denar, ampak Pepenija bi tudi imela, ker je super stvarca user posted image

clock-img

06.09.2009, 19:32

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

V BC BTC so ga zamenjali brez problemov in brez reklamacije, ker so videli, da res nemogoče pušča. Že samo ko ga je prodajalka vzela v roke je bila vsa črno-violična.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem