writing-img

Pervol black magic

clock-img

05.04.2008, 14:17

clock-img

muška

pencil-img

3223

Je kaj? Pralni prašek(no tekočina), dodatek ali mehčalec user posted image  ?

Pardon, ampak res ne vem user posted image  . danes sem ga kupila, pa iščem pa berem pa nič ne najdem

clock-img

05.04.2008, 14:20

clock-img

ona

pencil-img

3685

Tekoči prašek za črna oblačilauser posted image
Zame je brezveze,sem ga enkrat dobila zraven enega praška in ga zaboga nisem mogla porabit,ker imam večinoma svetlejša oblačilauser posted image

clock-img

05.04.2008, 15:15

clock-img

muška

pencil-img

3223

OK, hvala user posted image

clock-img

05.04.2008, 15:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tekoči prašek za črna oblačila
Zame je brezveze

meni je isto brezveze - sicer kar  pogosto perem temna oblačila, a dam kar navadni tekoči prašek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.04.2008, 19:29

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Tekoči prašek   user posted image

zelo zanimiva difinicija TEKOČI PRAŠEK. malo manj domače se reče DETERGENT.

clock-img

05.04.2008, 21:21

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

meni pa ni brezveze, ker odkar perem z njim, črno perilo res ne izgubi tako hitro brave. Npr. črne pajkice, so še vedno črne oz. ponovno črne in ne sivkaste.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

05.04.2008, 22:56

clock-img

muška

pencil-img

3223

Pa kaj potem perete z njim? Samo črna oblačila, ali tudi ostalo temno žehto? (modra rdeča,..) Da vidim, da ne bom kaj zasrala, oz. brezveze komplicirala user posted image

clock-img

05.04.2008, 23:17

clock-img

Anonimen

Prašek. Jaz imam tandil za črna oblačila. Z njim perem tudi rdeče, temno modro, rjavo....pač vse kar dam med temno prat. In črna res ostane črna, ne pa kot pri ostalih praških siva čez par pranj. Glede na to da sem jaz večinoma v črnem je pri nas kar dosti v uporabiuser posted image

clock-img

06.04.2008, 16:21

clock-img

Ewwa

pencil-img

12

A sem samo jaz slepa, ker ne opazim nobene razlike pri uporabi tega? Mogoče se bo poznalo na dolgi rok - se pravi takrat, ko je itak treba zamenjat oblačilo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem