writing-img

Peskovniki

clock-img

05.02.2007, 22:24

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Mogoče malo zgodaj pa vseeno, kateri plastični peskovniki se vam najbolje obnesejo? Kupila bi takega s pokrovom pa malo večje dimencije moji nečakinji pa še mojemu mulčku, ko bo prišel k njej na obisk: Kam naj se odpravim, mislim da ni ravno sezona igraluser posted image  lp

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

06.02.2007, 10:27

clock-img

maks

pencil-img

206

Jaz sem ga naročila, lani, po internetu, v Neckermanu, je pa lesen in barven, ter ima strehico, ki z njo tudi pokriješ peskovnik. Dobili smo ga zelo hitro in smo z njim tudi zadovoljni. Cena je pa tudi zelo ugodna: cirka 13.000 sit sem dala, že s poštnino vred.

clock-img

08.02.2007, 21:43

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Kaj pa majhen, takšen ki je kot mizica? Lahko ga napolniš z vodo ali mivko. Sprva, ko še ni bilo dovolj toplo, pa so pri Kristini v vrtcu imeli v njem kocke . Je zelo simpatična zadeva. Ima tudi pokrov, tako da ga ni potrebno vsaki dan prazniti.

clock-img

09.02.2007, 17:42

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Mi imamo tega Bigovega in je super. Da se ga sestaviti v večji ali manjši dimenziji, enostavno razstaviti in oprati, ima pa tudi pokrivalo. Nam je všeč.

clock-img

09.02.2007, 17:43

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Se opravičujem user posted image , pozabila sem dodati link:
http://www.comshop.si/Classification.asp?ClassID=8600150015.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem