writing-img

Petkov večer!

clock-img

09.06.2007, 13:09

clock-img

purple

pencil-img

1897

Me zanima,kako vi doživite tak fajn romantičen večer?Jaz sem ga sinoč.Najprej smo skupaj z otroci peli in plesali ob muski,ko pa so tamali zaspali,sva ob romantični muski se stiskala in vse skupi se je končalo v postelji.Seks po romantinčnem stiskanju.....neki najbolšga!

clock-img

09.06.2007, 14:40

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ponavadi kak narezek in pijačka v dnevni sobi, ogled kakšnega najnovejšega filma in potem romantika naredi svoje. Nekje enkrat na mesec pa kino, pijačka in domov v posteljo ali pa romantična večerja v restavraciji in potem domov med rjuhe.user posted image  Ja, fajni so taki dnevi....user posted image

clock-img

09.06.2007, 17:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ponavadi kak narezek in pijačka v dnevni sobi, ogled kakšnega najnovejšega filma in potem romantika naredi svoje. Nekje enkrat na mesec pa kino, pijačka in domov v posteljo ali pa romantična večerja v restavraciji in potem domov med rjuhe.user posted image  Ja, fajni so taki dnevi....user posted image

pri nas bi se lahko reklo...in potem domov na tla na dekco user posted image  (mali namrec spi v najini postelji)

clock-img

09.06.2007, 17:49

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2007, 18:09

clock-img

Anonimen

pri nas bi se lahko reklo...in potem domov na tla na dekco (mali namrec spi v najini postelji)

Enako.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2007, 19:03

clock-img

barcaffe

pencil-img

315

Na dekici??? POl mate pa dost ožuljena kolenauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2007, 19:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barcaffe

Na dekici??? POl mate pa dost ožuljena kolenauser posted image user posted image user posted image

no, niti ne...uporabljava scitnike user posted image user posted image

clock-img

09.06.2007, 19:35

clock-img

barcaffe

pencil-img

315

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: barcaffe

no, niti ne...uporabljava scitnike user posted image user posted image

Aha, to se vidi, da si bila že ožuljena, in zdej si si omislila ščitnike.
user posted image

clock-img

09.06.2007, 19:45

clock-img

Anonimen

To pa ne.Ko sem na kolenih sem na robu postelje.user posted image user posted image user posted image Pa še pod deko mava tiste menhe blazine,ki so drugače zunaj na gugalniku.

clock-img

09.06.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

To pa ne.Ko sem na kolenih sem na robu postelje.user posted image user posted image user posted image Pa še pod deko mava tiste menhe blazine,ki so drugače zunaj na gugalniku.

mamamija... cesa se mormo eni vse posluzevat...da nardimo zadevo vsaj kolikortoliko udobno hehe

clock-img

10.06.2007, 10:25

clock-img

Anonimen

mamamija... cesa se mormo eni vse posluzevat...da nardimo zadevo vsaj kolikortoliko udobno hehe

Itak a ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem