writing-img

Philips brivnik oz depilator

clock-img

29.04.2008, 13:11

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Mene samo zanima če ima kera to stvarco,men jo je včerej moj domov prinesu,pa je brez navodil,ker ni kupljena v trgovini,pa me zanima kako in kaj je s to stvarco.Ima dva nastavka,pa ne vem kej se za kaj uporablja!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

29.04.2008, 13:14

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Depilator je gun, ka ma kao ene diske - tega imaš za puljenje dlak po nogah, drugi nastavek je pa za britje - ga uporabljam za pod pazduho in roke.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

29.04.2008, 13:19

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Hvala,nisem točen vedla ker je ker za brit itak da vem ker se da,za bikini je pa un k so eni kao krogci gor kao diski ja.

clock-img

29.04.2008, 15:15

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Hvala,nisem točen vedla ker je ker za brit itak da vem ker se da,za bikini je pa un k so eni kao krogci gor kao diski ja.

joj boga revčka, mučilno napravo si dobilauser posted image user posted image

clock-img

30.04.2008, 15:48

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Gojska javim a bom revčka a ne!Če me bo bolel,čeprav mene ne tok ponavadi,javim!user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 07:32

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz imam tudi tega, 2v1, pa ti moram reč da sem on del ko je za puljenje uporabila samo enkrat. Mene tak boli ko user posted image , pa še kožo imam po tem par dni čist pikasto. Sicer pa je fajn on del ko je za brit. Tistega pa redno uporabljam.
In kako deluje to pri tebi, uporabljaš depilator al ne? Javi, da ugotovim al sem sam jaz tako mehkužna..user posted image user posted image

clock-img

18.05.2008, 10:23

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Mal pozno odgovarjam,noge sem se z tistim ko puli,me ni nič bolelo,bikini redel pa ni šans da se,ker mi je kr kri začela tečt,pa pikice.Ostajam pri bikini predelu in pazduhi pri navadni britvici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem