writing-img

Piščančja prsa

clock-img

03.08.2006, 10:18

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Zanima me kako jih pripravite ve? Jaz jih ponavadi spaniram, danes bi kaj na novo sprobali. Hvala za ideje.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 4.8.2006 10:49:33 >

clock-img

03.08.2006, 10:24

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Spaniramo,ali pa naredim tanke zrezke in jih pripravim v smetanovi omaki.

clock-img

03.08.2006, 10:44

clock-img

asso

pencil-img

3700

Enostavno na žaru.

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

03.08.2006, 10:53

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Piščančji žur:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2789

Sem delala že s kislo smetano, sladko smetano in s smetano za kuhanje. Najboljše je s kislo smetano. Mnjami!user posted image  

clock-img

03.08.2006, 10:53

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Lahko narediš nabodala. Na kocke narežeš piščančje meso, pa dodaš kar imaš v hladilniku; bučke, čebulo, papriko, melancane.... napikaš meso, zelenjavo, meso zelenjavo in popečeš na žaru.

Ali pa narediš v smetanovi omaki, lahko dodaš še ananas iz kompota in začiniš s curryem, lahko skuhaš v omaki kakšno suho sadje ( meni so the best suhe marelice, slive in jabolka ), pa vedno še zalijem s kakšnim belim vinčkom..... mljask, se mi kar sline cedijo.

Lahko na kocke narezano spečeš z ogromno zelenjave, da se potem naredi taka naravna omakca, ko zelenjava pusti vodo...... mah vse sorte lahko delaš.

Ali pa narediš piščančjo rižoto.

Zdaj sem pa tak lačna, da grem jokat user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 3.8.2006 10:54:37 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

03.08.2006, 11:52

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Zrezke začiniš jih popečeš na malo olja, zraven pa skuhaš gobovo omako, položiš pečene zrezke v omako jih še malo podušiš na koncu pa daš noter še na kocke narezan sirček. Sline se ti kar pocedijo zraven. Vendar sir ne sme čisto rateči še se more malo skupaj držat.

clock-img

03.08.2006, 11:53

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Je pa tudi zelo dobro če jih popečeš in daš gor rezino paradižnika in na vrh rezino sira, pustiš da se malo sir raztopi in to je to.

PA DOBER TEK

clock-img

04.08.2006, 10:51

clock-img

Anonimen

Samo pecene (na olju ali margarini), lahko namazane z senfom, lahko samo posute z zacimbami za zar, v curry rizoti (imas med recepti - z buckami se mi zdi, da sem napisala), v curry omaki (soja souce, senf, curry v prahu, cesen v prahu, olje), panirane, v smetanovi omaki ...

clock-img

17.08.2006, 13:05

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Muki vej san pa sploj nej znala ka ti znaš tak dobro küjate. Mislen ka va vütro z mojen dragen pa redno dobro papala. Vütro do nabodala, v soboto pa fajn napraven prsa z zelenjavof.

Fala te.

Kile pa itak tebi pošlen. In zdaj naj ge hujšanuser posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem