writing-img

Piščančja solata

clock-img

26.07.2007, 12:27

clock-img

lolita_0

pencil-img

76

Od kosila mi je ostal pečen piščanec, pa bi zvečer oziroma jutri naredila piščančjo solato. Kaj mi predlagate, da še dodam?

clock-img

26.07.2007, 12:34

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Jaz zrezek piščanca razrežem na koške nato ga popečem! Kupim tortilje jih namažem s kečapom , dam solato narežem pomodore, olive in nato dam še piščanca! vse skupi zavijem in zataknem z ta velikimi zobotrebci in ti povem , da je prav prijetna večirjica!
Seveda hitro pripravljenauser posted image

clock-img

26.07.2007, 12:37

clock-img

poliloni

pencil-img

623

- testenine, koruza, paprika, paradižnik, kumare, čebula (majonezni preliv ali samo olje in kis)
- zelena solata, paradižnik, koruza, olje, kis
- popečena zelenjava (bučke, paprike,...)

In ker mi je trenutno full všeč mladi sir v slanici bi jaz še to povsod dala user posted image

clock-img

27.07.2007, 08:04

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Vem, da sem ze malo pozna z odgovorom... ti pa morda pride prav kdaj drugic...

Kroznik oblozis s solato in das gor na koscke narezanega piscancka in na tanke rezinice narezano jabolko in zeleno. To prelijes z jogurtovim prelivom (jogurt, kisla smetana, malcek kisa, sol, poper in nozeva konica gorcice).

Zelo zanimiva kombinacija... se mene je prepricala, pa nisem prevec nagnjena k taksnemu in drugacnemu eksperimentiranju s hrano .

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem