writing-img

Pica - pripraviš danes, spečeš jutri?

clock-img

21.10.2009, 11:58

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Danes bi naredila pico. Na testo položila vse sestavine in do jutri popoldne shranila v hladilniku. Spekla bi jutri. Je možno in dobro?
Ima še kdo kakšen recept za super dobro pico?

clock-img

21.10.2009, 12:03

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Jaz jo ponavadi naredim tako, da nejprej spečem testo do polovice, potem jo naložim, ohladim, ter dam v hladilnik in naslednji dan le še do konca spečem. Če pa je ne rabiš takoj jutri to lahko daš tudi v skrinjo in jo potem odtajaš kadar jo rabiš in spečeš do kraja. 

clock-img

21.10.2009, 12:04

clock-img

Anonimen

jaz tako večkrat naredim. pizzo pa pokrijem še s folijo, da se testo v hladilniku ne posuši.

clock-img

21.10.2009, 12:09

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Pa namažete testo kaj s kečapom ali paradižnikovim zosom? Zanima me, kako reagira kečap na testu, če nekaj časa stoji.
Kaj pa pica iz picopeka?

clock-img

27.10.2009, 08:15

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.

clock-img

27.10.2009, 11:12

clock-img

muška

pencil-img

3223

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Bohnedej kečap dajat na pico. Na pico sodijo zmiksani pelati, lahko začinjeni, lahko pa tud ne, oboje je dobro.

user posted image user posted image user posted image

moj mož je pri nas doma picopek. Včasih rata kaka pica več, pa jo ali damo v hladilnik, ali v skrinjo. Nič ni narobe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem