writing-img

Pica s piščancem?

clock-img

27.02.2012, 13:24

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Je katera že delala?

Jaz sem mislila zmešat s pelati, pa pol čez sir, samo ne vem al nej prej popečem koščke piščančka, al kar direktno damuser posted image

clock-img

27.02.2012, 13:30

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Jaz bi jih mal popekla in začilna, pol pa na pizzo gor in v pečico.....pa dober tek !

clock-img

28.02.2012, 17:19

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Ravno zadnjič sem ujela na televiziji: imel je piščančje meso. Videti je bilo kot prsa in to morda celo pokuhana ali malo popečena. Na testo je najprej dal pelate, potem je natrgal piščančje meso, rdeč fižol, koruza, rdeča čebulica, zelena paprika in nariban sir. Videt je bilo božansko.

clock-img

28.02.2012, 21:44

clock-img

Anonimen

Jaz sem piščančjo pico naročala v eni piceriji tu zraven ... božanska ... testo, gor pa pelati, sir, rukola, zelena paprika, koščki popečenega piščanca in načo sir ... bomba user posted image
Ja piščanec je pa definitivno treba prej popečt, ker tistih par minut v pečici ni dovolj, da bi se koščki zapekli.

clock-img

29.02.2012, 10:18

clock-img

naja17

pencil-img

2696

No, pica piščanček je bila v bistvu za 1.RD sina in valda mu nisem hotla dat šunke, tko da tud nacho in čebula ni prišla v poštev, zelenjavo mu pa tak vsak dan turam, ma je mel RD, pa je dobil sam pišče gor, mu je blo dobro, sem pa prej podušila, pa mal še z pelati, pol pa na testo in čez sir....

clock-img

29.02.2012, 12:44

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Za piščanca vedno velja pravilo, bolje preveč kot premalo pečen. Torej nikoli se spraševat, raje speči 2xuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem