cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pijača med nosečnostjo

clock-img

17.12.2007, 16:46

clock-img

Anonimen

Večkrat sem že prebirala kaj lahko jemo in pijemo med nosečnostjo, ampak ker nikoli prej nisem rabila si tud nisem dosti zapomnila. Sedaj pa kot kaže bo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem, da ne smeš nekaterih čajev. Katerih? Nekatera baje lahko povzročijo splav.
Ali lahko npr. tiste tabletke za v vodo (železo, magnezij....)?

Kaj je še priporočljivo?

clock-img

17.12.2007, 17:20

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

jst mislm da kr ti paše,nism pa še sloišala da bi čaji povzročili splav???vse v zmernih količinah pa bo.kaj a si že srečkauser posted image ??

clock-img

17.12.2007, 17:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Za čaje ne vem, mogoče misliš črnega in zelenega, samo v mejah normale lahko tudi te piješ.
Šumeče tablete pa če imaš uravnoteženo prehrano, ne rabiš pit.

clock-img

17.12.2007, 17:49

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Jaz sem veliko brala v tem, da ne čaj iz koprive zelo učinkovit med nosečnosti in dojenje.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

17.12.2007, 18:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

jst mislm da kr ti paše,nism pa še sloišala da bi čaji povzročili splav???vse v zmernih količinah pa bo.kaj a si že srečkauser posted image ??

user posted image  mi zamuja 2 dni. Danes sem naredila test in je pokazal čisto mickeno drugo črtico, tako da še par dni počakam pa da vidim. Zato sem še za enkrat anonimna ker sem bila že res prevečkrat razočarana in še kar nekaj ljudi na tem forumu me pozna.
Imam pa kar nekaj znakov, boleče prsi, špikanje v jajčnikih...ma ne vem vse to je značilno tudi za user posted image .
Punce držite pesti da bo mi bo kmalu pokazalo močno user posted image user posted image

Glede čajev sem pa enkrat brala, da nekateri zeliščni čaji lahko povzročijo SS.

clock-img

17.12.2007, 18:56

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Čaj materine dušice pij šele zadnji teden, ker tega so včasih menda uporabljale ženske za splavit, ker odpira MV, drugače pa čaj malinovih listov po 36. tednu, ker mehča MV. Pa žajbelj menda tudi ni ravno najboljši.

clock-img

17.12.2007, 20:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.12.2007, 07:19

clock-img

smetanca

pencil-img

14

Jaz sem slišala, da za nosečnico ni dobro da vdihava, oz. da je v prostoru kjer diši po eteričnem olju. Ne vem pa ali je to res ali ne?

clock-img

18.12.2007, 09:13

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Smetanca..... hmmm zato sem nehala ga uporabljat  v stanovanju user posted image  Prej sem avtomatsko prižgala sedaj mi niti v mislu ne pride.... Čudno user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

18.12.2007, 09:16

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Kaj naj ti drugega rečem ,kot čestitam! Pazi se bolj tudi pri drugih rečeh,naprimer ne dvigovat težkega bramena in podobno.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem