cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pijete NONI?

clock-img

08.09.2005, 22:56

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Ali katera pije sok NONI? Kakšne pozitivne stvari ste opazili?

LP

clock-img

08.09.2005, 23:06

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Joj, ne to pit! Sem brala v delu, da so v Franciji ugotovili, da povzroča okvare jeter. Predvsem pri tislih, ki že imajo kakšne bolezni jeter, lahko pride do zastrupitve. Baje, da je obdukcija pri dveh starejših moških, ki sta imela težave z jetri, pokazala, da jima je noni škodil zaradi nekega encima. Je pa res, da je tud moja mama to neki časa pila in se je super počutila. Sam, ko sem jaz zdaj to prebrala, me je kr minil...

clock-img

08.09.2005, 23:07

clock-img

sa

pencil-img

651

Se nikoli slisala za ta sok

clock-img

09.09.2005, 07:15

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Kakšen sok je to?

clock-img

09.09.2005, 07:40

clock-img

puncica

pencil-img

9847

prvič slišim za ta sok?

clock-img

09.09.2005, 07:41

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

http://www.noni.com/

To je sok (drag ko hudič) iz sadeža noni, ki raste samo na parih koncih sveta...jst sem ga pila ,da sem lažje zanosila...sicer ne vem,če je pomagal, ampak takrat ko sem ga začela pit po 3 tednih sem bla res noseča prej pa 4 mesece nič!

clock-img

09.09.2005, 07:42

clock-img

Anonimen

To je kao nek revolucionarni sok nekega tropskega sadeža ali drevesa, ki pomaga pri vsem živem, v glavnem sem jaz zase našla v napisanem, da se bolje počutiš in imaš več energije. Drag je pa kot ****.

clock-img

09.09.2005, 07:44

clock-img

Anonimen

Jooooj, Zara, ne govori tega. Zdaj bodo pa vse navalile na ta sok, ki je menda natega. Saj jez dopuščam možnost, da ni, ravno tako pa, da je. In to drugo mi nekako bolj "potegne". Sicer pa na telem forumu itak nihče nićesar ne najde, najbrž tudi upajoče ne bodo.

clock-img

09.09.2005, 07:49

clock-img

biba77

pencil-img

3943

v lekarni se dobi. sem ravno zadnjic videla...

jaz sem slisala +++ in --- o njem.
sem ga imela moznost poskusiti, nikoli pa ga nisem ku/pila.

clock-img

09.09.2005, 07:50

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja jst samo povem,kaj in kako...to je resnica! Dobijo se menda tud tablete al kapsule...če je natega pa ne vem...naj bi imel pa boljšo prebavo, super počutje, več energije, ma vse živo...

clock-img

09.09.2005, 08:03

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Ta sok je super. jaz ga pijem že zelo dolgo časa in precej ljudi poznam, ki ga pijejo in so se jim zdravstvene težave popravile, predvsem pa je res fajn za boljše počutje in energijo. Res da je malo dražji vendar je zdravje največ kar imamo. Ko bom stara in če bom zdrava bom tudi lahko delala in poskrbela zase, če pa bom bolana pa tud delat ne bom mogla, od česa bom pa živela, če ne bo penzjona...ha,ha,... malo zahec, ampak v bistvu je pa to čist res. Obstaja pa več vrst teh Nonijev. Jaz ga ne kupujem v lekarni, ker tisti je v plastični embalaži in baje slabši od tega, ki ga kupujem jaz (v steklenici in še cenejši je) pri enem svetovalcu za dodatke k prehrani. Če te zanima poglej na netu: http://www.a-zai.prov-bv.com/
Lp,

clock-img

09.09.2005, 08:07

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Jagoda,
v katerem Delu si to brala? Me prav zanima, ker ne verjamem, da je ta sok slab, saj sem brala same pozitivne raziskave o tem Noniju - je pa res, da samo o tem, ki ga pijem jaz (firme ProV). Kateri je bil pa tisti objavljen v Delu? Hvala!

clock-img

10.09.2005, 10:16

clock-img

Abby

pencil-img

617

Kot sem že nekje napisala, ga tudi jaz pijem in imam samo pozitivne izkušnje z njim (razen cene). Sicer pa farmacevtska industrija preprečuje, da bi te reči stopile v veljavo. Za nonija bo vsak vedel povedati, kake grozne stranske učinke ima in kako je nevaren. Potem si pa na Scheringovi strani preberite, kakšno čudežno zdravilo so kontracepcijske tablete: pomagajo hujšati, naredijo lepo polt, ah, kaj polt, življenje naredijo en sam raj na zemlji. Ko doping, sam brez stranskih učikov. Ko dobiš čez 30 let raka, se pa pritoži komur češ.

clock-img

10.09.2005, 12:16

clock-img

Anonimen

(url)www.noni.com(/url)

clock-img

10.09.2005, 12:18

clock-img

Anonimen

clock-img

10.09.2005, 18:40

clock-img

Anonimen

Kolk pa pol košta če je drag kot **** (kot pravi Spliš)?

clock-img

10.09.2005, 19:12

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Zdej ne vem,k sem ga jst pila cca 2 leti nazaj je bila ena steklenica okrog 10 čukov, se mi zdi...

clock-img

10.09.2005, 19:26

clock-img

Anonimen

Za kolk cajta pa maš eno flašo? Veš kolk pira dobiš za 10 čukov???

clock-img

10.09.2005, 19:28

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

En mesec. A maš za 10 čukov pira za 1 mesec??

clock-img

10.09.2005, 19:30

clock-img

Anonimen

Ja, itak da mam, k misliš, da kr tankam in tankam in tankam...???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem