cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pikčasta posteljica

clock-img

13.10.2008, 09:29

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Ima katera izkušnje s pikčasto posteljico?

Sem v 33t in mi je na zadnjem pregledu G rekla, da je posteljica malo pikčasta. Do tega naj bi prišlo, če bi kadila ali bila v stiku s kakim kadilcem oz. če bi jemala med nosečnostjo antibiotike. A nič od tega nisem. user posted image

A mogoče to pomeni, da posteljica prehaja v zrelo fazo in je možen predčasen porod? Pomaga velik počivanja, ali kaj drugega?

user posted image  je zaenkrat še prav težka za svoje tedne in ima vredu mere okončin.

clock-img

13.10.2008, 10:24

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Imam sosedo, je kadila in je rodila 2t prej, posteljica je izgubila kvaliteto, so ji svetovali zgodnji porod in je šla,pač takšno je stanje, zakaj bi pa pri tebi bila pikastauser posted image ne skrbi, menda bo že okuser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

13.10.2008, 16:46

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

hecno...sem mislila, da govoris o pikcasti otroski posteljici. meni se zdi da ginekologi vcasih malo pretiravajo z graficnim opisovanjem. mogoce ni pa vse skupaj nic takega. me prav zanima kaj bi ti pusenjak na to odgovoril. gotovo kaj duhovitega.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

13.10.2008, 17:10

clock-img

Skye

pencil-img

3190

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1049221,1049264#msg-1049264

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

14.10.2008, 18:21

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Hvala :)

clock-img

14.10.2008, 21:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

meni se je tudi posteljica prehitro starala, mi je ginekologinja rekla že nekje na sredini..rodila sem 2 dni po roku, punčka je imela čisto normalno kil...

clock-img

14.10.2008, 21:59

clock-img

Anonimen

Pikice in krogi niso eno in ta isto.ja,kadilke imajo na posteljici črne velike pike.tako da kadilke samo poglejte kakšno posteljico imate ko vam jo ven dajo

clock-img

14.10.2008, 22:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pikice in krogi niso eno in ta isto.ja,kadilke imajo na posteljici črne velike pike.tako da kadilke samo poglejte kakšno posteljico imate ko vam jo ven dajo

Ne moreš verjet, imela sem tako lepo posteljico, kar sijala se je. Je bila lepa rožnata.user posted image In ker je bila tako lepo prekrvavljena, je na koncu še počila.Tak da to je vse larifari.

Še malo pa bo pisalo, da se kadilkam porodi posteljica s čikom, po možnosti še prižganim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem