writing-img

Pika me in boli

clock-img

05.10.2005, 12:28

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Zdravo punce,
šele v ponedeljek in včeraj mi je BC pokazal user posted image user posted image user posted image , k ginekologinji pa grem šele v petek na krvni test.
Mene pa že 3 dni pika in boli en dan na desni drug dan na levi strani-nekje ob maternici. zdi se mi pa, da sem noseča šele 14-21dni.
zakaj me boli? a vas tudi? a je to "normalno"?
Na pomočuser posted image

clock-img

05.10.2005, 13:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.10.2005, 13:04

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Mene je tudi malo pikalo in boleleo in predvsem zelo šraufalo, kot da bo M prišla dobra 2 meseca na začetku. Če so tvoje bolečine zelo hude, pa je bolje da stopiš do G ali vsaj pokličeš tja.

clock-img

05.10.2005, 13:08

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Nalin hvala ti za odgovor.
te bolečine in napihnjenost -  sploh ni prijetno :(
malo sem pa imela izcedek krvavo-rjav v soboto, ampak takrat še sploh nisem vedela, da sem user posted image , sem mislila, da je M. Kaj pa to pomeniuser posted image
joj kak gnavim....user posted image

clock-img

05.10.2005, 16:44

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ta "menstruacija" je bila najbrž vgnezditvena krvavitev. Tudi jaz sem jo imela - kot bi se mi začenjala menstruacija - krvava sluz. Špikanje pa je nekaj čisto običajnega.

clock-img

05.10.2005, 16:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.10.2005, 11:47

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

za špikanje se ne sikirat... to je čisto naravno krčenje in širjenje maternice. te začne zbadat, ko ta bi te nekdo zbadal z nožem v predelu nad dimljami. pa dobrodošla, user posted image  srečka!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

06.10.2005, 12:42

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Punce mene je zdaj tocno po treh mesecih zacelo pikat in pect, tako kot me je na zacetku. Ima katera podobne tezave? Me mora skrbeti?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem