writing-img

Pikanje

clock-img

10.11.2007, 17:41

clock-img

sasa79

pencil-img

217

Lep pozdrav!
Že od včeraj zjutraj me pika na desni strani trebuha čisto spodaj, danes me je začelo še na sredini čisto spodaj. Vmes je kakšno uro malo bolje, potem pa spet in to na vsake par sekund. In ko me pikne me ful zaboli. Je pa vseeno ali ležim ali sedim. Sem pa v 38 t. in ko sem bila v pon. na pregledu je bilo vse o.k., sam takrat me še ni pikalo. Ima katera mogoče podobne izkušnje, ker ne vem ali bi me moglo skrbeti ali ne? Hvala za odgovore!

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

clock-img

10.11.2007, 18:26

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

če te boli kar pojdi v P!! Mogoče se že začenja :)

clock-img

10.11.2007, 21:02

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Se strinjam s Petro.
Če te neprijetno špika in ne mine je lahko res že začetek poti v Rim user posted image
Samo pogumno in srečno! user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

10.11.2007, 22:24

clock-img

Anonimen

Kaj pa vem, po mojem ni nič takega. Mene je tudi velikokrat pikalo, pa je rekel G, da je to povsem normalno, da se pač vse nekako "pripravlja" na porod. Če pa bo bolečina ostra ali zelo boleča, pa le pojdi na pregled.

clock-img

11.11.2007, 19:05

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

Ali se začelo, ali so to lažni popadki! Javi potem, kak je bilo v porodnišnici! Čao J.

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem