writing-img

Pikice na ritki

clock-img

24.02.2005, 08:40

clock-img

Anonimen

:zmeden: :zmeden: :zmeden:
Kaj bi to bilo - že dva večera predno sem malo dala spat, so se ji pojavile rdeče pikice po ritki - kot mozoljčki - čez dan jo previja mami in pravi da nima nič pikic, pa jo vedno umiva.

Help - v teh razmerah ne grem k zdravniku.
Hvala

clock-img

24.02.2005, 08:46

clock-img

Anonimen

Ja ampak mami verjetno potrebuje očala in jih občasno tdui ima, ali se motim? Po moje pikic ni videla. Moja jih tudi ne bi.

clock-img

24.02.2005, 08:52

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

No pa sem najdla to temo,mene tudi nečakinja sprašuje o istih težavah s punčko s sedemimi meseci.Jaz ji nisem znala kaj prida pomagat,ker moji otroci niso imeli teh težav.No njena punčka ima močno rdečo ritko in nekakšne črne pikice tam kjer kaka,ali ima kakšna te težave in jih je odpravila in je bila pri zdravniku,lepa hvala za vsako informacijo,lep pozdrav Darja!

clock-img

24.02.2005, 11:43

clock-img

ČITA

pencil-img

161

Tud moj 15 mesečnik ma rdeče pikice po ritki in jajčkih. Ker sem bla ravno pri zdravniku sem mimogrede vprašala kaj to je, pa je rekla da so najbrž glivice. Maževa 2 dni s Canestenom in je bolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem