cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pikice po telesu

clock-img

11.04.2005, 11:47

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Poleg vsega sem zdaj še ugotovila, da ima sin rdeče pikice po telesu. Že včeraj jih je malo imel, danes pa bolj. Mislite, da je to alergija ali rdečke?:zmeden:
Bi morala k zdravniku, v sredo imam posvetovalnico?

clock-img

11.04.2005, 11:51

clock-img

malika

pencil-img

3199

Po moje je to 6 bolezen, sploh ker sem ravno spodaj brala, da si pisala da je bila prisotna vročina.

Pikliči pediatra in jim povej kako in kaj, ker če ima 6 bolezen, potem ti bodo prestavili posvetovalnico.

clock-img

11.04.2005, 11:51

clock-img

total

pencil-img

4453

Mogoče 6 bolezen,ma vročino?

clock-img

11.04.2005, 12:11

clock-img

*biba*

pencil-img

79

PIAF tudi mi smo imeli ene rdeče pikice po celem telesu in so nam rekli da je ena viroza.Nekaj dni pred tem pa samo eno noč prisotna vročina 37.8.:zmeden:

clock-img

11.04.2005, 14:18

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Vročino je imel eno noč in en dan, pa prej en dan (pred tremi dnevi), ampaks em jo pripisala zobkom. So še kakšni drugi simptomi za 6. bolezen?

clock-img

11.04.2005, 16:43

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

PIAF to je 6 bolezen. Tudi mi smo jo preboleli. Je pa v telesu kar nekaj časa predno izbruhne. Na koncu se pokažejo rdeče pikice.
LP:kava:

clock-img

11.04.2005, 22:07

clock-img

lin

pencil-img

2504

Raje pokliči v posvetovalnico da ti povejo kako in kaj pa da ti prestavijo da neboste še koga druga nalezli:zmeden:

clock-img

12.04.2005, 08:27

clock-img

jicky

pencil-img

18

Moj sinček je prebolel 6 bolezen (tri dni visoka temperatura, četrti dan pikice po telesu), dva tedna zatem pa še eno virozo z visoko temperaturo. Tudi tokrat je dobil pikice po celem telesu- vročinski izpuščaj. Pojdi preverit k zdravniku. Lahko je samo od vročine, lahko je 6 bolezen ali pa škrlatinka (za to naredijo bris žrela).

Čimpraj se pozdravite.

LP, jicky

clock-img

12.04.2005, 12:54

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Danes že nima več toliko pikic, vročine pa nič že 3-4 dni, tako da mislim, da je alergija. hvala bogu!

clock-img

12.04.2005, 13:34

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

samo pri alergiji ni vročine:zmeden::zmeden::zmeden:
Mi smo bili 2 dni brez vročine, potlej je pa pikice dobila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem