writing-img

Pilica za dojenčke

clock-img

02.12.2007, 07:58

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ali katera ve, kje se dobi pilica za dojenčke. Ko sem kupila komplet s ščipalcem, škarjicami in krtačko, je bilo par pilic notri, ampak smo jih pri starejšem potem pogubili. Zdaj pa bi rabila kako za tamalo za ostre robove. So zelo nežne, skoraj kot nič, ampak so super, ker ni ostrih robov in se ne popraska.

clock-img

02.12.2007, 11:53

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js sem jih kupila v baby centru (sam so imeli samo komplet škarjice za nohtke+ 5 pilic)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

02.12.2007, 23:05

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

Mislim da v DM ali v Millerju sigurno bi dobila, ampak so ker navadne, kot za nas, taksno imam tudi jaz, ker navadno! Pa popilim z taneznim delom!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

clock-img

02.12.2007, 23:46

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

joj...jaz bi jo tud rabila, nohtke mu postrižem, pa ostanejo tako ostri, da sem cela pokrampana, pa boli me, ker me ščipa skozuser posted image  zgleda, kot da si škodujem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem