writing-img

Pipa v kuhinji

clock-img

24.09.2007, 11:55

clock-img

tincy82

pencil-img

142

Zdravo! Imam eno bolj strokovno vprašanje, pa me zanima če bi mi kdo, ki je že mogoče imel podobne izkušnje, malo priskočil na pomoč. Z fantom si namreč trenutno ravno opremljava najino gnezbece. Težava je, da imava v kuhinji pod koritom ta majčken boljler, to je 5 litrov - sedaj pa ne vem kakšno pipo lahko kupim. A je lahko čisto običajna, al mora imeti ( saj meni se tako zdi user posted image ) dodatne cevi za v bojler?
Že vnaprej hvala za odgovore ter lep pozdrav !

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

clock-img

24.09.2007, 14:03

clock-img

honey

pencil-img

2567

Po moje bo najbolje, da se obrneš na prodajalce pip. Midva sva jo kupila v Bofu (upam, da ni reklama) in sva bila zelo zadovoljna s strokovnostjo prodajalcev.

clock-img

24.09.2007, 14:24

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz si mislim, da če je pipa mešalna, ta vsebuje vse potrebne cevi za hladno in toplo vodo. Mora pa biti cev iz bojlerja speljana do pipe. To je moje nestrokovno mnenje.

clock-img

24.09.2007, 14:24

clock-img

tincy82

pencil-img

142

hvala za nasvet! verjetno je res bolje se pozanimati pri prodajalcih, kot pa da kupiš in ugotoviš, da zadeva ni v redu!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem