writing-img

Pirovac

clock-img

21.02.2009, 12:22

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Pred kratkim sem spraševala o mestu Primošen in sem ugotovila (tudi z pomočjo mnenj RR uporabnic), da je mesto sicer lepo, ampak preveč turistično za nas. Sedaj sem pa našla še en kraj, ki mi je bil zanimiv - PIROVAC, in me zanimajo vaša mnenja o tem kraju, po možnosti še kakšen link o preverjenih apartmajihuser posted image .

HVALA za pomoč in LP!

clock-img

09.03.2009, 17:07

clock-img

žoži

pencil-img

18

Mi hodimo že 5 let v Pirovac in letos gremo spet. Zelo lep kraj in vedno se nekaj dogaja in hkrati če hočeš mir, se lahko umakneš. Je pa veliko Slovencev.

clock-img

07.04.2009, 21:40

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Ojla!user posted image

Tudi mi se letos odpravljamo na dopust v Pirovac. Zanima me, če v tem mestu vozi vlakec in , če je dosti gostiln, restavracij in, če imaš kafiče tik ob morju (za zvečer)? Zanima me tudi ali je res, da je tukaj dosti morskih ježev?

Hvala in LP!

Alessa

clock-img

07.04.2009, 21:41

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Ja, pa še to!!! Ali je to večje ali manjše mesto (Pirovac)?

Alessa

clock-img

08.04.2009, 08:19

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Pirovac je mini selouser posted image .

Nobenega vlakca, ker lahko povsod prideš peš, nekaj kafičev in trgovinic in to je touser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

08.04.2009, 12:50

clock-img

ALESSA

pencil-img

229

Skuštrana, hvala za odgovor!

Alessa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem