cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pisni preizkus????

clock-img

29.01.2008, 09:30

clock-img

marjetka

pencil-img

83

Danes sm dobila vabilo na pisni preizkus (moj prvi) v državni službi, pač iščem mojo prvo zaposlitev, in me zanima kako zgleda, na kaj moram biti pozorna?

clock-img

29.01.2008, 11:12

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kje pa - če ni skrivnost. Jaz sem na banki delala pisni preizkus

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.01.2008, 11:53

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Je čisto odvisno kje boš opravljala. Na MNZju je recimo pisni test čisto drugačen od tistega v DZju..itd..

Ponavadi pa so pisni preizkusi namenjenu predvsem preverjanju tujega jezika, če je znanje le tega zahteval razpis - kakšna splošna vprašanja, v povezavi s tabo osebno in z delom, ki ga nameravaš opravljati... ampak res splošno. Nekateri imajo tudi intervju v tujem jeziku..Skratka, odvisno, kje oz. kaj boš delala.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

29.01.2008, 14:24

clock-img

marjetka

pencil-img

83

Gre za mesto pripravnika na ministrstvu za finance, bo pa moja prva takšna izkušnja in bi mi bil bolj smiseln stni razgovor kot ta preizkusw,
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem