writing-img

Pitje po slamici

clock-img

04.04.2006, 06:52

clock-img

muha1

pencil-img

666

Kdaj so vaši user posted image  začeli piti po slamici? Mi smo stari 9mes. pa mislim, da je še prezgodaj.

clock-img

04.04.2006, 06:59

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Naša je pri 15. mesecih, samo prej tudi nismo poskušali. Poskusi tako, da slamico skrajšaš, potem pa ti noter potegneš tekočino, jo zadržiš in ji spustiš v usta, tako da začuti, da nekaj pride ven iz slamice.

clock-img

04.04.2006, 08:11

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Nuby ima luštne stekleničke na slamico, ki nič ne polivajo. Naš ful uživa,malo sicer traja, da ugotovi kaj naj s slamico počne, potem pa veselo nekajkrat potegne. Star je pa 7 mesecev.

clock-img

04.04.2006, 08:28

clock-img

Anonimen

moja je pri 9. mescih že veselo pila po slamici. je prej znala po slamici kot pa iz magičnega lončka
enkrat sem ji pokazala tako da sem sama potegnila mal tekočine da je vidla da neki prteče iz slamice pol je pa kr sama poštekala da more vlečt :)

clock-img

04.04.2006, 08:43

clock-img

cinci

pencil-img

403

ja naša tud 9-10 m.Sem jikupla un sokec s slamco pa sva se zabavali pa je prec poštekala pa še blazno ji je blo fino.

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

clock-img

04.04.2006, 13:27

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Pri 7 mesecih je zelo lepo pil po slamici. Po flaši ni pil nič. Pred kratkim je ugotvil, da lahko dela mehurčke in sem za nekaj časa slamico ukinila, zdaj pa spet lepo pije. user posted image

Star je pa 9 mesecev (danes).

clock-img

04.04.2006, 14:15

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Od 8.meseca
Ima pa to stekleničko od Nuby-a. Je prej poštekal pit po slamici kot pa po magičnem lončku, saj še zdaj prav ne ve piti, samo nekaj mencauser posted image

clock-img

04.04.2006, 16:33

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jaz ji res nisem prej dajala slamice, zandjič na soku z Jančiko in Vasjo je pa capinka ugotovila, da je slamica 'prou fajn' zadeva, tako da jo zdaj, če gremo v kak lokal, obvezno žveči, potegniti pa tdui zna lepo.
Aja, je pa kakoh 10m starejša od drugih zg. naštetihuser posted image  (18m)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem