cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pitje ponoči

clock-img

20.01.2006, 12:42

clock-img

makica

pencil-img

372

Živjo,

Ker naša user posted image   pri 7 mesecih še vedno ne spi celo noč in bi se dojila na 4 ure, sem sklenila, da ji ponudim flašo s kompotom (je nesladkan) za spit.  Spije tako cca 2 dcl čez celo noč. Zdaj smo tako podaljšale spanje na 7 ur, vendar imam pomisleke za naprej. Ali se bo navadila, da mora ponoči pit in bo tako tudi potem, ko ne bom več dojila. Ne bi rada zamenjala eno navado z drugo.

Kako se je kaj pri vas to obneslo? Vsem se zahvaljujem za odgovore.

clock-img

20.01.2006, 13:20

clock-img

dory

pencil-img

8852

Kaksnega pametnega nasveta ti ne znam dat, saj moj mali pri 21mesecih se vedno popije 2 veliki flasi caja samo ponociuser posted image ...zbuja se pa na tri ure user posted image

clock-img

20.01.2006, 13:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Zdaj, ko je kurilna sezona, je tudi zrak bolj suh. Probaj dati vlažilec zraka na radiator, da ne bo tako izsušeno.

A že zna dat sama flašo v usta? Pusti ji flašo v postelji.

clock-img

20.01.2006, 13:44

clock-img

tascha

pencil-img

482

Zaradi tega, da bi se user posted image navadil, mu jaz nočem dati za pit ponoči. Sej mogoče sem kruta, ampak pravijo, da se potem ta navada vleče, vleče, vleče... Sicer, dokler ga bom lahko uspavala z dudo, bo še šlo.user posted image

clock-img

20.01.2006, 14:38

clock-img

makica

pencil-img

372

Na žalost pri nas duda ne pali, dokler ne dobi kaj za popit.user posted image Potem pa dudo sprejme in zaspi. Saj je mogoče res žejna. V spalnici imamo vlažilec na radiatorju, vendar je mogoče še vedno suh zrak. Bom probala dat še kakšno mokro brisačo na radiator. Flašo pa še ne zna dat sama v usta. Tudi dudo ji moram vsakič dat sama, ker je ne zna. To zna samo podneviuser posted image

clock-img

20.01.2006, 19:54

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem našima dvema,ko sta že obvladala sama pitje iz flaške,vedno dala polno flaško v posteljico.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem