cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pitna voda na hrvaškem

clock-img

09.07.2010, 23:47

clock-img

reni70

pencil-img

176

Pozdravljene

Konec julija gremo na dopust za 10 dni v Vrsar,imamo 6 mesecev starega dojenčka,ki mu vodico še prekuhavam,pa me zanima kakšna je pitna voda na hrvaškem?Sej ne vem al kompliciram al kaj,a
je boljš če za ta čas vodo kupim v trgovini in jo prekuham ali ni potrebno.
Vsak nasvet dobrodošel.

clock-img

10.07.2010, 10:03

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Če to počneš doma, počni to še tam user posted image

clock-img

10.07.2010, 11:29

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mi samo bli na Pagu s takrat 4 mesece starim otročkom in je bla voda katastrofa. Vsa polna belih usedlin. tako, da smo kupovali flaširano, ma je bla tudi tako tako.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

10.07.2010, 11:56

clock-img

reni70

pencil-img

176

Pitno vodo bom itak prekuhavala na morju,sej bolj to me je zanimalo kolk je kej ok tam.Tukaj doma pri nas je tud poln belega kamna na dnu posode ko se prekuha.
Hm...potem najboljš,da pri nas kupim vodo in jo nesemo s seboj,pa tam sproti prekuhavam.

Katera je pa najbolj primerna kupljena voda??

Hvala hvala za vsak nasvet:))

clock-img

10.07.2010, 12:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.07.2010, 13:48

clock-img

alamar

pencil-img

121

Seveda jo lahko kupiš na Hrvaškem po 5x ceni.user posted image

Vzemi par štek najcenejše hoferjeve mineralne brez CO2 po 15 centov plastenka. Je solidnega okusa in dovolj dobra.

Drugače - nesmiselno vprašanje - kakšna je pitna voda na Hrvaškem? - isto kot pri nas, odvisno od lokacije in črpališča. Lahko je vrhunska, lahko pa brozga. Osebno jo dol ne pijem iz pipe, ker pač ne poznam kvaliteto in nadzor posameznega črpališča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem