writing-img

Pivo na čevapih?

clock-img

04.08.2012, 22:19

clock-img

Anonimen

Je lahko kaj narobe, če sem v 4 mesecu nosečnosti jedla čevapčiče in drugo meso, ki so bili na žaru zaliti z pivom? Škodi otroku?

clock-img

04.08.2012, 23:24

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Po mojem niti če spiješ 2 dcl piva ne škodi, no, če se ti zalušta, pa ne preveč,.. kamoli čevapi zaliti,.. itak alkohol izhlapi s kuhanjem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

05.08.2012, 08:49

clock-img

Pigy

pencil-img

809

Kje bi škodlo?
Sem od nekej 6 meseca pa do poroda skoraj vsak teden spila pol litre radlerja, mal so me ponavad v gostilni čudn gledali, ampak je pasalo.
Hčerki nič ne fali user posted image

clock-img

05.08.2012, 19:33

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Ja, lahko je narobe, če je meso pokvarjeno...

clock-img

06.08.2012, 10:00

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz bi se bolj sekirala zaradi samih čevapov, kot pa zaradi piva na njih. Meso je lahko pokvarjeno ali pa ni dovolj pečeno in potem so lahko težave. Zato vso tako hrano odsvetujejo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

06.08.2012, 17:10

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Ah dejte no komplicirat :)

Alkohol med kuhanjem izhlapi. Tudi če ne, je na enem čevapu četrt požirka piva.
Če so čevapi uredu prepečeni in surovo meso pred peko ni bilo dlje časa na soncu, nima kaj biti. Okej, teoretično lahko fašeš salmonelo ali tokso, ampak to lahko itak skoraj povsod, tudi na mega ultra zdravi solatki. Če so čevapi od proizvajalca, ki mu zaupaš in tudi približno veš, kako se je z njimi ravnalo od trgovine/mesarja do tvojega krožnika, uživaj v njih!

Pa dober tek ;)

clock-img

06.08.2012, 17:15

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je lahko kaj narobe, če sem v 4 mesecu nosečnosti jedla čevapčiče in drugo meso, ki so bili na žaru zaliti z pivom? Škodi otroku?

user posted image
A je to kaki nateg ali pa me naj skrbi, ker tako nevedne ženske pričakujejo otroka? user posted image

clock-img

07.08.2012, 09:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

user posted image
A je to kaki nateg ali pa me naj skrbi, ker tako nevedne ženske pričakujejo otroka? user posted image

To je nateg. Če pa ni, pa upam, da otrok ne bo preveč trpel zaradi obremenjevanja mame za vsak drek.

clock-img

07.08.2012, 09:41

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Resno? user posted image

clock-img

11.08.2012, 20:47

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

crkavam od smeha kaj ene vse pišejo:))))ubogi otrok če je to res;((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem