Že v redu, petea, saj se je videlo,d a si dobro hotela:). Samo včasih se narobe razumemo, pa je potem težko. pa kar je enemu najbolj osnovno, je drugemu višja matematika... Ko ti nekdo razloži, je totalno enostavno, ko si pa sam s tem, pa ubitač! Meni je izpolnjevat obrazce neverjetno težko - vedno se kaj zmotim! Edino, kadar se mi res mudi in vse na hitro napišem z jokajočim otrokom v naročju, takrat bo pa prav
. Pa je to res osnova, ampak se mi zgodi, da napišem današnji datum za svoj rojstni datum, ali narobe napišem priimek, skoraj vedno v narobe okenček ali kake take bedarije. pa bi človek rekel, da bi to res morala znat s svojo izobrazbo:D.
dejstvu, ali dela nekdo za minimalno plačo, pa ne posvečam prevelike pozornosti; poznam namreč dovolj ljudi, ki imajo kljub zelo nizkim dohodkom veliko boljšo sposobnost razmišljanja in prilagajanja ter so boljši delavci, kot nekateri, ki so tako ali drugače na boljših delovnih mestih
Se strinjam, ni bilo tako mišljeno: bilo je mišljeno, da za minimalca tudi ne morejo pričakovat ne vem kaj - s strani delodajalca, ker si napisala, da to zdaj pričakujejo, da se znajdemo po netu. Pa sem rekla, da to lahko pričakuje, če to tudi vsaj malo plača oz. če delo to zahteva. Sicer tudi moja plača ni bogvekaj, polovična sploh ne, pa se nimam za neumno zato. Samo mislila sem rečt, da tudi ne morejo delodajalci pričakovat, da boš obvladal vsega i svašta, plačali bi pa takega človeka minimalno.