cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plača - dodatek po zakonu

clock-img

12.02.2005, 13:07

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Tudi sama sem bila ta teden prvič v službi po porodniški in tako kot (najbrž) velika večina sem malo zmedena glede svoje plače. Na plačilni listi imam navedeno alinejo "dodatek po zakonu" (malo se spomnim, da je bilo o tem govora lani okrog avgusta s strani ministra Ropa) v bruto vrednosti 5.000,00 SIT. Sem pa dobila neuradne informacije, da naj bi ta znesek znašal bruto 7.500,00 (do zneska so menda upravičeni vsi, ki v letu 2004 niso dobili povišane plače).

Mogoče katera ve, kako je s tem? In kje lahko vidim uradno pojasnilo glede tega dodatka?

V privat firmah je pač tako, da se moraš sam o vsem pozanimati, drugače te hočejo kar malo okrog prinest (mogoče nevede, kaj pa vem).

Vsakršna pomoč je dobrodošla, zato že v naprej HVALA vsem, ki mi boste pomagali!

Prijeten dan!

clock-img

17.02.2005, 07:44

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Dodatki so odvisni od dejavnosti tvojega podjetja. Splošni je 5.000, nekatere dej. imajo več. Če si na dopustu ali na bolniški ti dodatek ne pripada.

http://www.gzs.si/DRNivo3.asp?ID=16296&IDpm=8012

Lp
Tasika 36t

clock-img

17.02.2005, 07:55

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Tasika, najlepša hvala! Sem že mislila, da se me ne bo nobena usmilila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem