writing-img

Plačevanje z moneto

clock-img

19.06.2005, 17:19

clock-img

soseda

pencil-img

89

Se poslužujete plačevanja z moneto?

Bi mi katera povedala kako :zmeden: Jaz namreč še nisem plačala z mobitelom, bi pa rada imela vključeno to funkcijo.

lp:rozica:

clock-img

19.06.2005, 17:25

clock-img

Anonimen

Ja, jaz sem ene parkrat. Imam naročnino in avtomatično vklučeno funkcijo. Ta zadnje sem kupovala karte za Cankarjev dom prek monete. To zgleda tako, da sem šla na njihovo internetno stran, rezervirala sedeže, sledila navodilom in "plačala" z moneto. Ti vse piše in te vodi skozi, kot če bi na računalnik dala nov program. Dejansko ti potem plačilo obračunajo pri naslednjem rednem računu za naročnino.

Meni je OK za občasno uporabo, je vse štimalo, pa še potrdilo dobiš, ki si ga potem sprintaš.

clock-img

20.06.2005, 12:11

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt tud uporabljam za občasno uporabo... večinoma na avtomatih k nimam drobiža...kar je včasih kar priročno met telefon s sabo in plačat z moneto...:bravo:

clock-img

20.06.2005, 12:13

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ponavadi majo nekakšno napravico k prisloniš svoj telefon gor, prej pa vtipkaš cifro 189 ( in ceno izdelka ali storitve) ostalo naredi tista napravica... sej si vidla tiste reklame od monete a ne? :ups: drgač pa men se zdi da je za naročnike ( čeprav mam jzt pr nlb račun vseen lahk plačujem), za mobi uporabnike pa ne vem .... :ups::ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem