writing-img

Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja

clock-img

06.10.2011, 21:29

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Dajte me razsvetlit, kje se to plača v LJ, prvič sem v stari babiški šoli plačala, drugič pa mislim da nekje drugje, ampak se mi ne sanja več, kam sem šla. Čisto sem pozabila na tole ...
Hvala za info!

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 6.10.2011 21:30:25 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

06.10.2011, 21:49

clock-img

Anonimen

U tisti stari črni baraki odzadaj za staro porodnišnico, v prvem nadstropju je blagajna. No, vsaj 2,5 leti nazaj je bilo tako.

Aja, pa čestitke za nosečnost. Sem zgodnja, a? user posted image

< Sporočilo je popravil Ankica. -- 6.10.2011 21:50:06 >

clock-img

06.10.2011, 23:04

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

U tisti stari črni baraki odzadaj za staro porodnišnico, v prvem nadstropju je blagajna. No, vsaj 2,5 leti nazaj je bilo tako.

Aja, pa čestitke za nosečnost. Sem zgodnja, a? user posted image

Tudi pred devetimi in šestimi leti je bilo tako .user posted image

clock-img

07.10.2011, 07:56

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Moje info so enako zastarele - iz istega letauser posted image . Al smo ažurne.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

07.10.2011, 08:01

clock-img

benika

pencil-img

7793

Plačaš v Leonišču v 1. nadstropju. Lani avgusta je bilo tako.

clock-img

07.10.2011, 09:31

clock-img

Teyla

pencil-img

1695

Al pa pač ne plačaš tako kot se je nam zgodilo. Vsakič, ko je šel plačat, je bilo zaprto, pol je pa pozabil. user posted image

clock-img

07.10.2011, 10:23

clock-img

amorcek

pencil-img

152

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Al pa pač ne plačaš tako kot se je nam zgodilo. Vsakič, ko je šel plačat, je bilo zaprto, pol je pa pozabil. user posted image

hahahahahahahahahaha:P revež

clock-img

07.10.2011, 10:24

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

to se je nama pri sinu naredilouser posted image ...upam,da naju ne bojo terjali aprila,ko gremo spet rodituser posted image

clock-img

07.10.2011, 10:26

clock-img

amorcek

pencil-img

152

aja:D pa je bil potem useeno zraven? :Duser posted image   

clock-img

07.10.2011, 11:59

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ns je presenetlo 14 dni prej in je bil vseeno zravn, je bilo pa v šoli rečeno da če se to zgodi da nj gre potem drugi dan po porodu..no od tega je že več kot dve leti in nas še niso terjaluser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

07.10.2011, 12:43

clock-img

petea

pencil-img

5336

mini86,
niso vas terjali, ker ni zakonske osnove za to, da bi moral partner plačati prisotnost pri porodu; nekatere bolnišnice so samo z internimi akti določile, da bi bilo dobro dobiti še malo dodatnega denarja in za prisotnost pri porodu malo zaračunati

clock-img

11.10.2011, 20:48

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

MISLM... Kej tazga. No, sem šla že plačat, hvala vsem - je res v leonišču, tam v babiški šoli je samo obvestilo, da moraš čez cesto. Je pa lepo okroglih 20 eur. Prjšnji porod je bil tako na brzino, da sem rodila v sprejemni pisarni, sam gate sem dala dol in je bilo, kaj šele da bi se moj v kake halje oblačil. Če bo zdaj spet tako, bom zahtevala denar nazaj. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni