writing-img

Plačilo vrtca-samohranilka

clock-img

24.01.2008, 13:52

clock-img

Anonimen

Do sedaj sem bila v 1.plačilnem razredu, danes pa dobim odločbo da sem padla v tretjega? Imam 600-650 € mesečnega prihodka. Položnica do sedaj je znašala 40 €. Koliko bo sedaj, ne vem še.

Kako za hudiča, lahko mati samohranilka (pa ne "igram", kot večina) sploh preživi z otrokom??? Ali so sploh normalni???

Ko so pa upoštevali dve plači (ko smo bili še skupaj), sem bila pa v 4-em razredu. Kako je to mogoče?

clock-img

24.01.2008, 13:55

clock-img

Anonimen

Ali imaš več otrok za preživljat, al samo enga? Morda dobiš tako veliko preživnino od bivšega, da ti to upoštevajo? Ne vem, si premal napisala.

clock-img

24.01.2008, 13:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali imaš več otrok za preživljat, al samo enga? Morda dobiš tako veliko preživnino od bivšega, da ti to upoštevajo? Ne vem, si premal napisala.

Preživnine dobi otrok 140 €.

clock-img

24.01.2008, 14:33

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

napiši pritožbo na občino. tudi zmotijo se lahko kdaj. če se ti dohodek ni povišal, potem bo napaka.

iz malega zraste veliko

clock-img

24.01.2008, 15:12

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ne ne... Bo kar pravi znesek. Jaz imam tudi tako plačo pa sem v tretjem razredu.

LP Tina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem