writing-img

Plačilo vrtca

clock-img

29.09.2006, 11:49

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Otrok je v jaslih od 01.09. nismo pa še dobili nobene odločbe o plačilu vrtca. Vlogo za znižanje plačila smo oddali v občini bivališča, ki ni enaka občini vrtca. Od koga dobim položnico in kdaj?user posted image

clock-img

29.09.2006, 11:53

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Mi smo oddali vlogo za znižanje v vrtec, ker smo v isti občini - MOL in smo že dobili odločbo. Mi bomo položnice dobivali v vrtcu, mislim pa da tam okoli 15. v mesecu. Jaz bi na tvojem mestu poklicala tja, kamor si oddala vlogo za znižanje.

Lp,
Barbara

clock-img

29.09.2006, 11:57

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Položnice pošilja vrtec. V prejšnjem vrtcu smo jih dobili, kar pri vzgojiteljici, ko smo prišli po otroka, v tem, kamor hodi zdaj, pa po pošti.
Pokliči na občino, kaj se dogaja, da ne boš plačala polne cene. Ker če ti nisi dobila odločbe, je verjetno tudi vrtec ni, in tako ti bodo poslali položnico s polno ceno oz. tistih 80%. Raje malo poteraj...

clock-img

29.09.2006, 11:59

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Položnico dobiš, kot je rekla Barbara, okoli 15. v mesecu za prejšnji mesec. Torej za september dobiš položnico šele oktobra, se pravi imaš še čas pospešit zadevo z odločbo.

clock-img

29.09.2006, 12:10

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Otrok je v jaslih od 01.09. nismo pa še dobili nobene odločbe o plačilu vrtca. Vlogo za znižanje plačila smo oddali v občini bivališča, ki ni enaka občini vrtca. Od koga dobim položnico in kdaj?

Evo, jaz sem odločbo dobila ta teden, položnica pa bo naslednji mesec za ta mesec.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

29.09.2006, 12:27

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz sem dobila odločbo včeraj, kdaj in kako je s plačilom pa še ne vem.

clock-img

29.09.2006, 12:34

clock-img

KIKI*

pencil-img

151

nam so rekli konec septembra pa še nič ni, ampak ni dobil še nihče v vrtcu-če naslednji teden ne bo, jim dvignem v zrak celo UEuser posted image

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

clock-img

29.09.2006, 15:45

clock-img

KIKI*

pencil-img

151

eto pa sem, jo dobila kar v vrtec so jih poslali-torej jo imamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ničesar nikoli ne naredimo tako dobro, da ne bi mogli naslednji dan storiti še boljše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem