writing-img

Plačilo vrtca - s.p.

clock-img

20.02.2009, 12:38

clock-img

moci

pencil-img

5572

Dobili smo odločbo (ja, šele danes:S) in me je vrglo, ker smo prileteli v isti razred kot lani, s tem da so dohodki manjši od lani.
Gledam zneske in vidim, da ima moj napisan 3x znesek od tistega na odločbi za dohodnino (skupaj dohodki). Kličem teto na občino in pravi, da oni dobivajo podatke po uradni dolžnosti in da so všteti še prispevki iz s.p..user posted image
Pojma nimam, kok je prispevkov ampak meni to ne gre skup. točno 3x znesek jeuser posted image user posted image

Ima še katera (ali partner) s.p.?
Kako je pri vas?

clock-img

20.02.2009, 12:56

clock-img

Anonimen

Mi se z vrtcem sicer še ne ubadamo, samo ima pa moj s.p. pa smo zdajle skup metali papirje za otroški dodatek in ti samo tolk povem, da je pri njem višina zneska prispevkov ~3x manjša od dobička, ne pa večje ... pomoje so se oni tam malo zmotili, po telefonu se pa s teto nista najbolje razumeli. Pojdi raje osebno tja in imej s seboj papirje, a boš videla kako in kaj.

clock-img

20.02.2009, 14:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Prvo pojdi vprašat naobčino - če so se zmotili, boš itak morala pisno vložit pritožbo. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.02.2009, 14:16

clock-img

moci

pencil-img

5572

saj sem klicala na občino.
tja bom šla, če bo mususer posted image pa najprej tu vprašam, da se bom lahko potem pametno delala

clock-img

20.02.2009, 16:18

clock-img

evelinka

pencil-img

126

pozdravljena

plačilo je odvisno tudi od premoženja (nepremičnin) in avtomobilov (to pa ogromno nanese)
ne samo od  OD
nam (4 otroki) je naneslo ne glede na plačo, kredite...

V vsakem primeru pa pojdi na občino k referentki

pozdrav J

clock-img

20.02.2009, 16:47

clock-img

Anonimen

Kako je pa z avtom, ki je na leasing? uradno ni last tistega, ki ga ima, ampak leasing hise... moras to vpisat v obrazec?

clock-img

20.02.2009, 17:08

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Lahko nimaš čisto nobenega dobička, lahko celo veliko zgubo delaš, vendar....ker moraš plačevati prispevke, ne glede na to, šteje kot da si imel vsaj toliko dobička.user posted image Ni pravično, ampak tako je. POjdi k tej teti nazaj in ji razloži situacijo, morda bodo kaj upoštevali. še prej se pa preračunaj koliko bi prišlo, če ti tega denarja ne bi šteli,  v kateri rang padeš. MOrda je še vedno isti razred, samo spodnja meja, lahko je pa čisto drugi razred. Preračunaj.

clock-img

20.02.2009, 17:08

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Kako je pa z avtom, ki je na leasing? uradno ni last tistega, ki ga ima, ampak leasing hise... moras to vpisat v obrazec?

Ne, saj ni tvoj.

clock-img

20.02.2009, 17:13

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: evelinka

pozdravljena

plačilo je odvisno tudi od premoženja (nepremičnin) in avtomobilov (to pa ogromno nanese)
ne samo od  OD
nam (4 otroki) je naneslo ne glede na plačo, kredite...

V vsakem primeru pa pojdi na občino k referentki

pozdrav J

torej če ste lastniki več nepremičnin, obvezno stalno bivališče v nabolj vredni, ker se tista ne šteje v lestvicouser posted image

avto na lizing pa ni tvoj. ga imaš samo  v najemu. isto kot stanovanje, če si najemnik, ga tudi ne vpisuješ.

...vox populi...

clock-img

20.02.2009, 20:08

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

A kakšne kopije davčnega obračuna pa mož nima pri sebi? Preprosto sešteješ dobiček+prispevke in to je to.

Če imaš teto na občini, vam bo pa ja prijazno pojasnila ta izračun.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

20.02.2009, 21:03

clock-img

Anonimen

Pravni lastnik je lizing hisa, ekonomski si pa ti.

clock-img

21.02.2009, 16:05

clock-img

moci

pencil-img

5572

nepremičnin nimamo, samo dva avta, nič kaj vredna.

imam informativni izračun dohodnine. tam je 3x nižji znesek. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem