writing-img

Plašči

clock-img

21.10.2007, 17:52

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kakšni so vam všečni?

user posted image user posted image

Tale dva sta mi kjuti. si izbiram nekaj za letos pozimi. In tale sivo črna bi lepo pasala na mojo trenutno frizurco pa to.

clock-img

21.10.2007, 17:56

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Zgornji mi je všeč, zaradi gumbov in visokega ovratnika.

clock-img

21.10.2007, 17:58

clock-img

Anonimen

Prvi je ful doberuser posted image

Drugač pa pri plaščih jaz kar pri klasiki ostajam. Ker plaščev pač ne kupujem vsak let. So mal predragiuser posted image

clock-img

21.10.2007, 17:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Karin jaz sem imela sedaj 3leta rdeč plašček z ogromnimi gumbi in pasom, tko v stilu A.hepburne, pa bi zdej nekaj bolj umirjenega.

clock-img

21.10.2007, 18:10

clock-img

Anonimen

Meni so všeč 3/4, ne tisti zelo dolgi.

Lušnega sem videla v Benettonu, temno modre  barve, samo mislim, da ni tvoj stil.
Če najdem link, ga pripopam.

clock-img

21.10.2007, 18:22

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Meni so všeč 3/4, ne tisti zelo dolgi.

Lušnega sem videla v Benettonu, temno modre  barve, samo mislim, da ni tvoj stil.
Če najdem link, ga pripopam.

dej prosim,ce bos nasla...ker neki tazga iscem...morda v drugi barvi :)

clock-img

21.10.2007, 18:25

clock-img

Anonimen

Sem gledala na Benetton.it pa ni nič.

Če opišem: rahlo teliran, prijetnega materiala, mislim, da skriti žepi, brez pasu, sešit iz več kosov (ne samo prvi in zadnji del, če razumeš), cena malo manj kot 900 kun (ca 120€; ja, moram v Zg hodit v Benetton user posted image ).

A si kaj predstavljaš?

clock-img

21.10.2007, 19:38

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Prvi je luškan, čeprav sem sama bolj za bunde pa to. Plašč imam že par let isti,če mi ga lih paše oblečt. 

clock-img

21.10.2007, 19:46

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

meni sta pa oba všeč.

prvega bi lahko nosila kadar imam spete lase, sicer mi gre naživce, ko gre pol las za ovratnik, pol jih postane električnih in se mi lepi na fris.

drugaga bi lahko nosila s spuščenimi in spetimi lasmi. pri meni je to kriterij No1. sta pa oba v mojem stilu.

kje in how much?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.10.2007, 20:02

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Oba sta mi všeč. Jaz imam tudi novega, podoben je spodnjemu le da ima gumbe razporejene malce drugače.
Jaz imam zmeraj isti problem. Ker sem kar visoka mi je večina plaščev prekratkih v pasu.
Malo sem bila razočarana letos nad Mangom, ker so vse plašče prodali že v septembru!

clock-img

21.10.2007, 20:17

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Magi, Topshop. 

clock-img

21.10.2007, 20:52

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

TNX, l_p user posted image  kljub mojim izkušnjam upam, da bom januarja že okoli hodila z vitkim pasom user posted image

frutka, jaz sem zadnjih nekaj sezon nad Mangom razočarana. se mi zdi, da tudi kvaliteta ni več kar je bila.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.10.2007, 21:08

clock-img

Anonimen

jst sm pa v italiji zdle za vikend gledala enga božanskega,sm je bil bel,pa ni lih praktičen za na faks pa vlak pa tko....sam je bil pa rees lep...cena pa ne tok 160€

clock-img

21.10.2007, 21:20

clock-img

Anonimen

Prvi je ful lep, drugi mi pa ni vsec - pas, itak. Meni so vse te jakne in plasci s temi pasovi, grdi.

clock-img

21.10.2007, 23:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni sta oba všeč - 1. zaradi visokega ovratnika in gumbov, 2. pa zaradi pasu.
Moj pedlog: kupi kar oba.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem