writing-img

Plaže v Istri in v Kvarnerju

clock-img

17.06.2009, 08:17

clock-img

LAVKK

pencil-img

45

Pozdravljeni!

Vem, da vas je tukaj kar veliko, ki se bolje spoznate na kakršnekoli PRELEPE plaže v Istri ali na Kvarnerju, ki so primerne za 3 letnega otroka, da je senca, da je pesek, mivka, da niso skale. Mi se odločamo med tema dvema, ker je malo bliže doma, pa se ne moremo odločiti kam, ker ne poznamo tako dobro Istro in Kvarner. Mi bolj dalmacijo poznamo.

Prosim za vašo pomoč, če poveste kje so lepe plaže primerne za otroke.

Hvala vam za informacijo.

clock-img

17.06.2009, 10:32

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Mošćenička Draga user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.06.2009, 09:10

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

clock-img

20.06.2009, 09:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

moščeniška draga je prekrasna, a draga. to je pa treba tudi računat. ena tista postelja je 50 kun na dan.
za otroke pa nimajo čisto nič. nobenega igrala. to je bolj plaža za fensi šmensi populacijo med 20 in 30 letom user posted image

meni osebno je za 3 letnika veliko boljša v crikvenici, tista, ki se plača. je nekaj malega za plačat, ampak nobene gužve tudi v sezoni, pa ogromno igral, nekaj malega za pojesti in lep kafič za ateke in mamiceuser posted image

mi smo bili maja na tej v moščeniški dragi, zdaj pa gremo znova v crikvenicouser posted image

ok....potem je še lepa v medveji, iki, rabac pa bolj tak-tak....predvsem pa letos kar veliko ježevuser posted image

...vox populi...

clock-img

20.06.2009, 09:47

clock-img

Anonimen

Rija v kateri hotel greste, kakšna je ponudba,...

Imamo podoben okus pa me zanima, ker še nimam pojma kam bi šla.user posted image

clock-img

20.06.2009, 11:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

Lani smo bli v Ružici Coltelli, odlična lokacija, hotel pač 3*

Letos pa gremo v Therapio.

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem