cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plahtica

clock-img

01.08.2005, 13:16

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Punce dajte mi prosim pomagat:rozica::
kupila sem si plahtico, da bom pila čaje, da si uredim M in zdaj ne vem:
1. koliko dni zapored naj jo pijem? Kdaj jo naj začnem pit?
2. koliko skodelic na dan?
3. koliko žličk plahtice v eno skodelico?
4. koliko skodelic naj spijem ko bo prišla M in me bo bolelo?
Najlepša hvala za vse odgovore!!!!:racka:

clock-img

01.08.2005, 13:54

clock-img

Anonimen

Klarissa, pojma nimam, ampak mislim, da bi ti na spodnjem forumu Zanositev in ovulacija, punce več znale povedati. Probaj še tam.

clock-img

01.08.2005, 14:31

clock-img

Polonca H.

pencil-img

40

Jaz sem jo začela piti zadnji dan menstruacije in sem jo pila do začetka naslednje. Med samo menstruacijo sem imela premor. Pila sem jo zvečer pred spanjem približno 2,5 dcl. Za to količino sem dala zvrhano žličko posušene plahtice, pustila da je približno min vrela, potem ohladila in osladila z medom. Meni se je vse uredilo. Upam da se tudi tebi stvari uredijo!

clock-img

01.08.2005, 14:34

clock-img

Polonca H.

pencil-img

40

Jaz sem jo začela piti zadnji dan menstruacije in sem jo pila do začetka naslednje. Med samo menstruacijo sem imela premor. Pila sem jo zvečer pred spanjem približno 2,5 dcl. Za to količino sem dala zvrhano žličko posušene plahtice, pustila da je približno min vrela, potem ohladila in osladila z medom. Meni se je vse uredilo. Upam da se tudi tebi stvari uredijo!

clock-img

01.08.2005, 14:35

clock-img

Polonca H.

pencil-img

40

clock-img

02.08.2005, 11:27

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Polonca H. najlepša ti hvala!
:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem