writing-img

Planet tuš Kranj

clock-img

10.02.2011, 22:27

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ker sem videla, da se začenja razstava dinozavrov v Planet Tuš v Kranju, bi našega nadobudneža rada peljala tja. Imam pa problem, ker ne vem, kje v Kranju je Tuš? Oz. kako se do njega pride? Sem iz Logatca, tako da bi šli iz smeri Ljubljane proti Kranju. Upam, da mi bo znal kdo povedat. Hvala

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

11.02.2011, 06:45

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Drugače to ni ne vem kakšna razstava.....4 ali 5 dinozavrov stoji med zelenjem in malo migajouser posted image Pa niso ta veeeeelkiuser posted image

clock-img

11.02.2011, 11:28

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Ker sem videla, da se začenja razstava dinozavrov v Planet Tuš v Kranju, bi našega nadobudneža rada peljala tja. Imam pa problem, ker ne vem, kje v Kranju je Tuš? Oz. kako se do njega pride? Sem iz Logatca, tako da bi šli iz smeri Ljubljane proti Kranju. Upam, da mi bo znal kdo povedat. Hvala

Na izvozu Kranj-vzhod greš dol iz AC in potem je takoj rondo, kjer greš levo proti kranju. Nato sledi drugi rondo, kjer greš spet levo in od tam že vidiš Planet Tuš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem