cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Planinski kratki film

clock-img

08.10.2006, 09:17

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Na linku je objavljen eden od mojih filmov s t.i. starševskega dopusta 2006 Kramarjeva smer. Priporočam se za komentarje, ki jih bom izkoristil pri izboljšavah. Naslednji projekt je film o vzponu z otroci na Triglav, kar smo opravili letos.

http://www.planet.si/portal/site/planet/menuitem.3dcd58ae56a5b598e367549301c038a0/?opts=ZqAS1gAAAAH%2FAAAAAAAAAAAAAABQAAAAyAAAAAAAAgAAAAI%3D&newsId=6229476

clock-img

14.10.2006, 17:00

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Filmček je fajn, dobra izbira glasbene spremljaveuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2006, 17:07

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Kramarjeva smer je alpinistično gledano zeloooo lahka, vendar je najina prva po ankinih nosečnostih. Po nosečnostih sva delala le zimske dostope do težav Triglava, pa po plezališčih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem