writing-img

PlasmaCar

clock-img

02.02.2010, 18:10

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Naša punca si je za RD zaželela PlasmaCar. Preizkusila ga je v čakalnici na PEK v LJ in od takrat naprej mi vsak dan težači, kdaj bo spet lahko šla v bolnico user posted image

Prebrala sem že več komentarjev, pa me še vseeno nekaj zanima - kako tale zadevca funkcionira na negladkih podlagah (npr. zunaj na asfaltu)?
Sicer imamo kar velik hodnik, da ga bo lahko uporabljala že zdaj, poleti pa ga vozili seveda zunaj. A se da?

clock-img

02.02.2010, 18:40

clock-img

symona

pencil-img

362

Mi ga imamo, in ni najbolj primeren za stanovanje. V navodilih piše, da ni za parket, se pa lahko uporablja na asfaltu. Je pa naša punčka z plasmacarom že čisto parket pokrampala. 

clock-img

02.02.2010, 20:12

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem ga preizkusila na leseni podlagi (terasa iz desk, dokaj neravno), pa je šlo super. Ja, jaz sama, tam enkrat sredi nosečnosti, hehehe, je bil kar fajn pogleduser posted image

clock-img

02.02.2010, 21:06

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jančika, super si mogla zgledat user posted image . Saj ga bom jaz tud sprobala user posted image .

Na hodniku imamo itison, ne parketa. Nič, bomo kupili in sprobali. Nekje se bomo že vozli... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem