writing-img

Plastelin

clock-img

13.02.2011, 11:03

clock-img

smej

pencil-img

256

Kdaj se znajo otroci igrati s plastelinom? Naš 23 mesečnik ga samo mečka, nima nobene domišljije, da bi kaj ustvaril. Je še premajhen za plastelin?

clock-img

13.02.2011, 11:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2011, 11:58

clock-img

smej

pencil-img

256

No saj nisem mislila, da bo ne vem kakšne like izdelal, ampak da bo vsaj poskušal kaj skupaj spacat. Pa samo drži kepo plastelina v roki in mečka. Pa z veseljem zmečka, če jaz kaj spacam skupaj. Mu je pa nadvse zabavno. To pa je tudi nekaj.

clock-img

13.02.2011, 15:00

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Do 2 leta je samo mečkal, drobil, trgal, pa stolp zidal iz posodic. Za 2. rojstni dan je dobil play doch švicarski nož in je potem začel rezat z nožem, škarjami.. čez kak mesec sem ga videla valjat klobaso- itak tisto, ki sem jo jaz že prej zvaljala in to je vse kar zna iz plastelina delat še pri 27 mesecih.

clock-img

13.02.2011, 15:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2011, 16:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pri dveh ga mečkajo, kaj pa. Naša 4-letnica že dela kake oblike in like, tamala dveletnica pa mečka, meče, si ga daje na obraz user posted image in lepi na list, punčke... ni da ni. Je pa treba zraven sedet in se ukvarjat in če rečeš glej bova to in to naredila, je čist vesela in pol naredim račko recimo in se zaigra z njo.

clock-img

13.02.2011, 18:36

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Naš ga sploh ne mara. Niti noče, da bi mu kaj iz plastelina naredila. On ga drži v roki, malo pomečka, potem ga pa v usta vtakne. user posted image

clock-img

14.02.2011, 08:31

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

naša skoraj 2,5 letna frkolinka ga obožuje nenormalno, nonštop ga obdeluje, ima pa tiste modelčke in potem si že sama razvalja oz. z mučkanjem naredi ploščo iz plastelina in potem z modelčki izreže medeke in lunice in .... je potem ful vesela, pa seveda klobase naredi in jih potem v svoji kuhiji skuha in ........še in šeuser posted image user posted image
je kr iznajdljiva in ustvarjalna, seveda sem se pa na začetku jaz zraven igrala in ji vse to pokazalauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem