writing-img

Plastična jajca

clock-img

20.03.2008, 21:14

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ali prodajajo kje umetna, plastična jajca? user posted image  Saj ne vem, kako bi se izrazila ... Da se dajo lepo poslikati v pirhe? Ne da se mi kuhati 30 jajc, ki jih potem nihče ne je, naša user posted image  pa ima tako veselje z barvanjem user posted image . Če jih, ali lahko uporabiš zanje te navadne barve za pirhe ali morajo biti kakšne posebne? Hvala za vsak odgovor in nasvet.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 21.3.2008 13:37:26 >

clock-img

20.03.2008, 21:20

clock-img

majcis

pencil-img

158

jz vem, da jih prodajajo u štacuni, ki je specializirana za take stvari (beri: ustvarjanje). pri nas na Gorenjskem je ena taka trgovina Race. pa tm ti točn povejo kva uporabt za barvanje..
upam, da sm kj pomagala......

clock-img

20.03.2008, 21:21

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Plastična ali pa iz stiropora. Mislim, da jih dobiš celo v Interšparu, Mullerju, ali pa v trgovini z stvarmi za ustvarjanje. Mi smo letos uporabili še lanske plastične - sem jih preveč kupila user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.03.2008, 21:21

clock-img

sani1

pencil-img

1382

Seveda jih imajo v trgovinah za ustvarjanje.Imajo plastična iz stiroporja lahko jih pa tudi vliješ iz gibsa... V Ljubljani na mali ulici, v City parku pa verjetno bi se kakšna bela našla še v kakšni trgovini za otroke...
Odvisno od kod si? Upam, da sem kaj pomagala...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

clock-img

20.03.2008, 21:41

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

mladinska knjiga-tam sem jih jaz kupila!

clock-img

20.03.2008, 22:14

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem jih zasledila po navadnih papirnicah,tam kjer prodajajo šolske potrebščineuser posted image

clock-img

21.03.2008, 07:51

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Mueller, Antus, Prometej, Mercator, Interspar... kupiš lahko plastična ali pa jajčka iz stiroporja.

clock-img

22.03.2008, 11:56

clock-img

zaliga

pencil-img

241

Punce prosim pomoč user posted image
Kako naj v plastična jajčka, zgoraj ko imajo luknico,
napeljem vrvico?? Za obesit....
Prosim, prosim...
Pa lepe praznike vsem!!!!

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

clock-img

26.03.2008, 13:50

clock-img

honey

pencil-img

2567

Sicer vem, da sem prepozna, ker so prazniki že mimo, ampak boš vedela za drugo leto: jaz sem v Antusu (ala Prometej) na Čopovi kupila plastična jajca  in zraven kupila tudi take kovinske sponke ali ne vem, kako naj se izrazim - taka žička je, ki jo stisneš skupaj in vstaviš v luknjico, kjer se potem razpre, navrhu ima pa zanko. Ne znam bolje opisat, ampak tam sem pač vprašala, kako naj jajca obesim na trak in mi je to prodajalka dala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem