writing-img

Plastična podloga za na tla

clock-img

07.05.2011, 21:29

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Helov user posted image

Imam eno vprašanje - ali katera ve, kje bi lahko dobila nekakšno plastično nepremočljivo podloga za na tla - za pod otroški stolček za hranjenje. Namreč naša žaba želi sama jesti, pa bi rada, da mam čim manj dela potem s čiščenjem. Torej, ta velik slinček že imam - samo to potem odstranim, potem bi pa rabila še to podlogo, da mi ne bi blo vedno treba brisat, pomivat, pometat, po tem, ko mala poje. Namreč zaenkrat gre še vse zraven user posted image

No sej, če ne bo, ne bo konec sveta, bi blo pa fajn. Torej, če katera ima kaj podobnega, naj mi prosim pomaga in pove, kje se to dobi.
Hvala in lep sobotni pozdravček! user posted image

clock-img

07.05.2011, 22:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.05.2011, 22:15

clock-img

Anonimen

A je bistvena razlika, če pospraviš tla ali podlogo? Oboje je treba posesat in pobrisat, druge ni, tudi s podloge se ne odstrani samo.

clock-img

07.05.2011, 22:37

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Helov user posted image

Imam eno vprašanje - ali katera ve, kje bi lahko dobila nekakšno plastično nepremočljivo podloga za na tla - za pod otroški stolček za hranjenje. Namreč naša žaba želi sama jesti, pa bi rada, da mam čim manj dela potem s čiščenjem. Torej, ta velik slinček že imam - samo to potem odstranim, potem bi pa rabila še to podlogo, da mi ne bi blo vedno treba brisat, pomivat, pometat, po tem, ko mala poje. Namreč zaenkrat gre še vse zraven user posted image

No sej, če ne bo, ne bo konec sveta, bi blo pa fajn. Torej, če katera ima kaj podobnega, naj mi prosim pomaga in pove, kje se to dobi.
Hvala in lep sobotni pozdravček! user posted image

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/44881100

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

08.05.2011, 08:23

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

A je bistvena razlika, če pospraviš tla ali podlogo? Oboje je treba posesat in pobrisat, druge ni, tudi s podloge se ne odstrani samo.

tudi jaz razmišljam tako,v vsakem primeru je potrebno pospravit in zato nima smisla dat kaj odspod.

clock-img

08.05.2011, 09:14

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Ajataja, hvala. Joj, smo bli nedavno nazaj v Ikei, pa se nisem spomnila user posted image Najbrž zdaj nekaj časa ne bomo šli ...
Ma še kdo kakšno idejo ....
Ja, vem, da je potrebno oboje pospravt, sam tisto lahko kar v banjo flikneš pa je.

clock-img

08.05.2011, 10:19

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Jaz sem pred leti plastično podlogo za pod otroški stol kupila v Mothercareu. Zadevo smo ful uporabljali in se je dejansko fajn obnesla.

clock-img

08.05.2011, 14:40

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Ja, bom mal pogledala, tud v BC-ju, če imajo ... hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem