writing-img

Plavanje dojenčkov

clock-img

30.01.2005, 09:35

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Pozdravljene!
Zadnjič msem zasledila na oddaji Dobro jutro plavanje dojenčkov.Za to sem že slišala ampak ker imam dve princeski se mi zdi za eno 19000 sit malo preveč denarja.So pa v oddaji rekli da so cene tudi od 8000 sit naprej.Ali katera ve kaj o tem?

clock-img

30.01.2005, 10:03

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Na Dobrni je baje 18 tisočakov, v Zrečah je bilo včasih malo manj, vendar sem mi zdi, da tam ni več tečaja.
Hja, moramo se navadiit, da nam za :duda: vse prav fino 'zabiberijo'...:((

clock-img

30.01.2005, 17:34

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi nismo hodili na organizirano plavanje, čeprav sta v vodi že od 4 meseca. Smo hodili v Snovik, za manjše(4-8 meseca) so boljše Terme Olimje, ker imajo zelo toplo vodo.
Kar pogumno, otroci se sami sproste in uživajo, je pa fino,če sta 2 odrasla, se lažje urediš.
Barbara

clock-img

30.01.2005, 18:38

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz sem tudi razmišljala o tem pa mi je malo veliko za dva. jaz sem razmišljala da bi šli na Dobrno ker nam je to najbližje ampak res mogoče malo predrago.

clock-img

30.01.2005, 22:06

clock-img

jasna j.

pencil-img

89

V MB (Fontana) so mi rekli 19.000 za dojenčka in dva spremljevalca. Pokliči in si zrihtaj kakšen količinski popust.

clock-img

30.01.2005, 22:16

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Punce, a to na mesec? Če je na mesec, je res too much :zmeden:.

LP; Bejba

clock-img

30.01.2005, 22:26

clock-img

jasna j.

pencil-img

89

Ne - tečaj, 10X

clock-img

31.01.2005, 08:49

clock-img

Anonimen

V Lj na Difu je 19.000 sit za 10 vaj + ena gratis.

Hm, kaj pa če bi jim razložila situacijo in bi mogoče imeli posluh za to, da je 38.000sit res malo veliko...in bi mogoče eno realno ceno plačala.

A čem jutri na tečaju vprašat?

clock-img

31.01.2005, 10:09

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Bled, tečaj 19.000 sit. 11 plavalnih "ur".

Poizkusi se zmenit, kr za 2 je to res kar en zalogaj:(

clock-img

31.01.2005, 14:47

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Punce, še ene par vprašanj glede tega. Kako to izgleda (kaj se v vodi počne z otročki), koliko morajo biti otročki stari (od kdaj naprej) in ali je možno prvič priti samo na probo, da vidiš če malemu sploh ustraza?
Hvala

LP; Bejba

clock-img

31.01.2005, 15:00

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Bejba, delček si lahko ogledaš pri nas v albumu, mamo kar nekaj slikic.

Pri nas je Tia vse sprejela zelo dobro.Je pa en dojenček, ki je šele pri 3.uri prišel v šlaufek, pa še to z veliko muko in dretjem.

Mislim, pa da bolj težko prideš na probo:(

čakalne vrste so pa tudi zelo dole, ker je veliko povpraševanje.Mi smo se naročili septembra, na vrstoi smo prišli v januarju.

V glavnem na začetku, si v vodi 15 min, drugič 20, nato 25....
Začneš z šlaufom(če ga otrok prenese), nato zadnjih 5 minut brez.
Ko se vsi privadijo, lahko tudi pojejo(starši)in se vrtijo otroci seveda uživajo vmes. Prve parkrat naj bi bil otrok z mamico, nato gre lahko oči , babi, dedek,...No pri nama je šel prve 3x oči, ker ni bilo nobenih problemov s Tio.

Je pa enkratni doživljaj in nama ni čisto nič žal, čeprav sva imela pomisleke, ker je Tia le zelo majhna(ko smo začeli plavati je imela 4 mesece).Sedja je dopolnila 5 in mislim, da bo le še bolj uživala v vodi.Sicer ji pa voda ni tuja, saj se kopamo vsak dan v čebričku. in vodo enostavno obožuje.

LP

če te še kaj zanima mi lahko pišeš tudi privat!

papap

:kuza:

clock-img

31.01.2005, 15:22

clock-img

Anonimen

:rozica:Bejba, je vse lepo pupiva&TIA povedala. Drugače si lahko veliko prebereš tudi na www.plavanje-dojenckov.com:)
Če te kaj še zanima, pošlji na privat. Tudi pri meni si lahko ogledaš albume.

Pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem