writing-img

Plazenje,kobacanje in uboga kolenca...

clock-img

01.09.2010, 19:42

clock-img

Perlica76

pencil-img

172

Zdravo!
Naša mala zelo rada puza,dirja po kolenih,se mi pa smili,ker so vidno poškodovana od tega drsanja.Kako ve preprečite te poškodbice kolen?Jih imajo tudi vaši kobacajčki?Njo očitno to nič ne moti,so pa kolenca rahlo "črna",čeprav puza v dolgih hlačah.

clock-img

01.09.2010, 20:48

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Počakaj, da shodi, pa pride poletje. Potem bodo še obutana, krvava, polna hrast. Ne kompliciraj, to paše k miganju zraven. Super, da je tako mobilna.

clock-img

01.09.2010, 20:55

clock-img

Anonimen

Moj jih nima. Če njo ne moti se ne sekiraj, jo verjetno ne boli. Bo pa kmal minil, ko shodi.

clock-img

02.09.2010, 10:25

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Naš je skobacal lani poleti, kar pomeni da je kobacal z golimi koleni. Pa ga očitno ni bolelo, pa tudi nič niso bila odrajsana ali črna. Edino na morju, ko je kobacal po plaži po iglicah in drobnih kamenčkih, je pa včasih malo zajamral in imel rdeča kolena, ampak jaz sem ga kar pustila, če bi ga zelo bolelo, ne bi kobacal naprej kot raketa. user posted image

clock-img

02.09.2010, 13:12

clock-img

manna

pencil-img

2556

Ja, že več kot 4 mesece kobacamo, kolena so skoz malo črna ali rdeča, hlače so vse zmuckane in zdrajsane. Zdaj bo pa menda shodila, pa bo boljš user posted image Me je motilo vzačetku, ampak sem se skulirala, zdaj se ne sekiram, če nje ne boli, tudi mene ne. Peremo pa hlače skoz..

clock-img

02.09.2010, 13:31

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Če bi njih kaj motilo, najbrž ne bi tako navdušeno in s tako hitrostjo šibali naokrog. Sinko je shodil šele pri 20ih mesecih, do takrat pa noro šibal (z golimi koleni v poletni vročini) po travi, pesku, asfaltu - ni da ni. Je pa pozno shodil, bil zelo previden in je imel potem manj obtolčena kolena.
Hči je shodila malo pred enim letom, kobacala pa pozimi, praktično v dolgih hlačah po parketu (torej nežno za kolena). Pri njej je bil večji problem, ko je shodila, saj kar pogosto pade in je kar popraskana in potolčena. No, pa gre tudi že na bolje - sploh zdaj, ko ima spet pokrita kolena.

clock-img

04.09.2010, 08:12

clock-img

Perlica76

pencil-img

172

Hvala za izkušnje!!Zdaj vem,da je to nekokao "normalno"-vsaj pri nekaterih!!!
Očitno bo naša prava divjakinja,saj ni sekunde pri miru in jo črna kolena prav nič ne motijo(kobaca se pa po tepihu in parketu v dolgih hlačah)!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem