writing-img

Plazma keksi

clock-img

25.04.2006, 15:24

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Zanima me, če se ti keksi hitro raztopijo? Sedaj imava Hipp kekse, pa se mi zdijo zlo trdi user posted image

LP

clock-img

25.04.2006, 17:21

clock-img

tulip

pencil-img

917

Plasmon!user posted image

clock-img

25.04.2006, 17:58

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz mojemu 6-mesecnemu user posted image  dajem samo plazma piskotke.. ravno to mi je vsec, ker se ne topijo prevec hitro in ni panike, da bi odlomil vecji koscek

Mami, pika moja!

clock-img

25.04.2006, 20:02

clock-img

Mišek06

pencil-img

116

Jaz sem jih prinesel iz trgovine, pa ni bilo dobro. Mali takoj prelimi in ker se ne razpustijo takoj celega valja po ustih.user posted image

clock-img

25.04.2006, 22:31

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Jaz sem jih tudi kupila, ker sem slišala, da so baje fajn. So pa kot Albert keksi (tako po okusu kot po lomljivosti)- torej trdi. Naš mali si je odlomil kar velik košček in ga seveda pogoltnil, tako da sem ga parkrat reševala user posted image . Zdaj sem mu kupila Manner-jeve pišlote, ki se mi zdijo boljši (se lepše topijo). 

clock-img

25.04.2006, 23:42

clock-img

Margareta

pencil-img

872

IZVIRNO SPOROČILO: MajaPRO

Jaz sem jih tudi kupila, ker sem slišala, da so baje fajn. So pa kot Albert keksi (tako po okusu kot po lomljivosti)- torej trdi. Naš mali si je odlomil kar velik košček in ga seveda pogoltnil, tako da sem ga parkrat reševala user posted image . Zdaj sem mu kupila Manner-jeve pišlote, ki se mi zdijo boljši (se lepše topijo). 

Pri nas čisto enakouser posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

26.04.2006, 08:17

clock-img

balaena

pencil-img

221

a lahko samo vprasam, ker v trgovini vedno pozabim preverit.
ali imajo vsi ti piskoti, o katerih pisete, sladkor notri? ker jaz namrec nisem mislila sladkih stvari ji dajat dokler se bo dalo (dokler jih ne bo zahtevala, ko bo videla, kako se mi z njimi basemo :) )

clock-img

26.04.2006, 09:28

clock-img

tina104

pencil-img

1639

So trdi in se hitro odlomi kak večji košček.

Ja, je sladkor notri. Jaz mojemu tudi zelo redko dam kaj sladkega, veliko krat mu dam za glodat kruhovo skorjo. So pa ti otroški piškoti boljši kot ostali zato, ker imajo vsaj dodane neke vitamine, tako da nena otroci ravno samea sladkorja jejo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

03.05.2006, 20:28

clock-img

POKPOK

pencil-img

143

Ne pretiravat s temi Plazma, vsebujejo med. Plazmonuser posted image user posted image .

clock-img

03.05.2006, 20:44

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Plasmon user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 3.5.2006 20:45:23 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.05.2006, 09:58

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

meni so bili pa boljši hippovi user posted image  odvisno katere kupiš, ker jih je več vrst...po moje...naši vem da so se takoj stopili v slini, je bil vedno po njih cel bel, ko se je posušilo...ampak sladkani so pa oboji...če nočeš sladkega, kupi prepečenec (milupa ima takšnega za dojenčke), ampak to se pa res ne stopi hitro

yeah, thats me ;)

clock-img

04.05.2006, 10:47

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kje pa kupite te Plasmon kekse,sem mislila da je to isto kot plazma.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

04.05.2006, 13:15

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Plasmon keksi - kupijo pa se v Baby Centru (Ljubljana), za drugje ne vem. Sve jih glih danes prvič kupile in sve bile zelo zadovoljne = takoj se stopijo v mleku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.05.2006, 15:17

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Plasmon imajo tudi v lekarnah, pa v Italiji sjkor v vsaki trgovini. Za najmlajše imajo take brez glutena, pa prav posebne za stopit v flaši mleka, pa tudi že zdrobljene,... Vse sorte.

clock-img

04.05.2006, 15:37

clock-img

kati*

pencil-img

649

Mi smo kupili Plasmon v Pikapolonci, pa sem doma odprla in so bili čist zdrobljeni user posted image . Sicer pa smo probali Plasmon in Hipp, pa se mi zdijo enaki kar se trdote in lomljivosti tiče. Mi jih ne jemo, ker kar hitro odgrizne velik kos in pol reševalna akcija ... user posted image

lp, K

clock-img

04.05.2006, 17:32

clock-img

nejča

pencil-img

178

Naš user posted image pa papa piškote PrimaPappa iz Italije, nekaj časa so jih imeli tudi pri nas v Eurospinu. Kljub temu, da jih z zoboma dobro odlomi, se mu raztopijo v ustih in sploh ni problema, da bi kaj večjega pogoltnil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem