writing-img

Pleničke Pampers

clock-img

11.10.2007, 11:24

clock-img

Anonimen

Prosim, da me razsvetlite.....

Uporabljam Pampers NewBaby 2 (3-6kg)

V čem se razlikujejo te od Active fit midi (4-9kg) in Active baby (4-9kg)

Razen v kg in ceni seveda.

clock-img

11.10.2007, 11:29

clock-img

iwa

pencil-img

824

active fit majo prožnejše stranske trakove, naša user posted image je npr.tako živahna da ji pri ostalih velikokrat kaj čez priteče pri teh pa ne...pa še men se zdi da bolje vpijejouser posted image

Življenje je lepo!

clock-img

11.10.2007, 13:52

clock-img

Anonimen

In katere od teh treh so najboljše?

clock-img

11.10.2007, 13:59

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Oprosti, da se vmešavam, samo zanima me,
kdaj ste iz 2 (3 - 6 kg) prešle na 3 (4 - 9 kg)?

Ker moj je težek tam okoli 4.500 g in sem mu poskusila dat enkrat dat ono pleničko od 4 - 9 kg, pa je kar "plaval" v njej.

mojeustvarjanje

clock-img

11.10.2007, 14:16

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Če jih kupuješ v Müllerju niti ni razlike, ker imajo kak mesec ali dva tudi tele New Baby (št. 1 in 2) elastične trakove. Pa mislim, da imajo tudi NB zdaj tisto mrežico znotraj tako kot fitke.

Drugače so pa te iz Müllerja mehkejše od unih kupljenih v kakšnem Mercatorju.

Najboljše za moje pojme so Active fit, ki jih uporabljamo pri obeh.

Iz dvojke na trojko, smo pa pri prvem šli pri točno 6kg, pa še so mu bile ogromne, pri drugi pa nekje pri 5,5 ampak smo do 6,5kg uporabljali New Baby št. 3 , ki so manjše od ostalih (4-7kg)

clock-img

11.10.2007, 15:06

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

zanimivo, mi imamo pa 3 odkar je imela 5 kil, še malo manj, pa so ji kul...imamo pa mullerjeve-vse vrste...kakšne blazne razlike ravno ni, edino active fit in baby dry mogoče bolje zdržijo celo noč kot new baby. imeli smo tudi italijanske, pa spet ni blazne razlike, edino pri njih je new baby za občutljivo kožo in vsebuje aloe vero.

je pa baje res blazna razlika med made in germany (muller, redko še kakšna druga trgovina) in made in poland. imam pa trenutno doma made in uk in so tudi ok.

clock-img

12.10.2007, 11:21

clock-img

muck

pencil-img

121

Mi smo prešli na večje pri 5kg. Uporabljamo pa activ fit, ker mu jih lahko poljubno stisnem, smo bolj suhi čez trebušček in te z elastičnimi trakovi nam najbolj ustrezajo, pri ostalih nam vse ven priteče ob strani, ko lula.

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem