writing-img

Pleničke za nedonošenčke

clock-img

19.07.2006, 17:05

clock-img

malaluna

pencil-img

24

Pozdravljene!

Vse tiste ki ste ravno postale mamice malim sončkom najprej iskrene čestitke.

Tudi jaz sem v mesecu maju postala mamica mali Tii, ki se je rodila 4 tedne prej. Ker je bila malo manjša, je bila tudi njena rita malo manjša in vse tiste plenice so bile prevelike. V porodnišnici sem dobila tiste male pleničke in potem ko smo prišli domov smo kupili dva paketa. Ko je šel drugi paket h koncu je naša princeska že toliko zrastla, da so ji bile te mini pleničke prevelike in mi jih je nekaj, kakšnih 10 - 15 ostalo. Skratka, če katera rabi te pleničke naj mi piše na mail, da se zmenimo. Jih pa seveda podarim.

user posted image Kolk sem napisala da sem končno prišla do bistva. Skratka pišite mi na mail tina_cp@hotmail.com za zadevo pa napišite PLENIČKE, da bom takoj vedela za kaj gre. Sem pa iz Ljubljane.

Imejte se radi!

clock-img

08.09.2006, 22:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.09.2006, 21:14

clock-img

nina64

pencil-img

159

Pleničke dobiš posebej za nedonošenčke do 2 kg in sicer Moltex.Imajo jih v trgovinah Diafit, vsaj pri nas v Mariboru.Ti jih tudi naročijo če jih slučajno ni na zalogi.

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem