cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pleničke za novorojenčka

clock-img

09.11.2005, 08:41

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Živjo!

Pred časom sem nekje na enem forumu brala, da obstajajo pleničke za enkratno uporabo za novorojenčka, ki so prilagojene v predelu popka.
Torej, da ima tam plenička "izrez", da ne drgne po svežem popku.

Zanima me, če so te pleničke smiselne. A je s tem popek kaj manj zavarovan, čeprav ni obdrgnjen? Ali se z navadnimi pleničkami čist normalno skoz pride?
Pa, če me spomnete, katere firme so take pleničke?

Saj mogoče sprašujem čist neumnost, pa vseeno hvala za odgovore.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

clock-img

09.11.2005, 08:46

clock-img

lex

pencil-img

6532

Mislim, da so HUGGISuser posted image . Mi smo imeli kar Pampers pa so bile čist OK, edino patronažna mi je pokazala kako jih zavihat navzdol, da je popek zunaj, pa je bilo kar hitro boljše. Tako, da če ne boš našla onih so tudi čisto "navadne" Ok.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

09.11.2005, 08:50

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Fixies New Life so takšne user posted image

clock-img

09.11.2005, 14:09

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Kjer sem rodila, ni nihče kompliciral. Popek nezavarovan (brez kakšnih gazic, prevez itd.), lulek obrnjen navzdol in običajna plenička za enkratno uporabo čez. Edino vsak dan po kopanju je bilo treba popek razkužit. Povsem enostavno.

clock-img

09.11.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

Ziher imajo to Fixies, mogoče tud katere druge no, samo za te sem ziher...Vendar naj ti povem, da to nič kaj ne pomaga, ker moreš vseeno pleničko dol povihat...vsaj jaz sem jo mogla pa Nik ni bil ravno mali..50cm in 3730guser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem